Henrik Zillmer

Manden bag AirHelp: ”Jeg er ikke et naturtalent som CEO. Det er derfor, at jeg går alternative veje"

Henrik Zillmer er en af få danskere, der har kitesurfet med Richard Branson på Necker Island. Han har drukket ayahuasca med indianerne i Perus bjerge. Og så har han stiftet AirHelp, som investorer har skudt over 100 millioner kroner i. Alle tre ting havde samme formål: at gøre Zillmer så dygtig til sit arbejde, at han kan hjælpe dig med at få skovlen under flyselskaberne, når dit fly er forsinket eller aflyst.

Henrik Zillmer
sound

Lyt med Euroman

Manden bag AirHelp: ”Jeg er ikke et naturtalent som CEO. Det er derfor, at jeg går alternative veje"

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

’Ayahuasca’ er en te fra Amazonas. Den indeholder et psykoaktivt udtræk fra lianer – dem, som Tarzan svinger sig i – kaldet banisteropsis caapi. Effekten er forskellig fra person til person, mange hallucinerer og har nærdødsoplevelser, andre finder meningen med livet, andre igen får en ubændig lyst til at gøre noget godt for andre mennesker, og for Henrik Zillmer var oplevelsen lidt af det hele, men mest det sidste. Han fik lyst til at hjælpe.

”Jeg er iværksætter, ikke en typisk CEO, så jeg må søge efter redskaber til at blive en så god leder som muligt for mine medarbejdere. Jeg tog med på et kursus for topledere i 10 dage dybt inde i Perus jungle med meditation og coaching, og meget af tiden var vi under påvirkning af ayahuasca. Det var sindssygt, men fascinerende, og det endte med at være virkeligt brugbart. Jeg er villig til at prøve nyt, hvis jeg tror, at det har en gavnlig effekt.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her