’Outer Banks’ sæson 3  

Da første sæson af Outer Banks løb over skærmen for snart tre år siden, blev et utal af pigehjerter knust af som minimum tre af seriens hovedpersoner - John B spillet af Chase Stokes, JJ spillet af Rudy Pankow og Pope spillet af J.D. - I hvert fald hvis man skal tro en lang række Tik Tok- og Instagram videoer, som florerede dengang.  

Sammen med Kiara (Madison Bailey) prøver de tre surfere at gøre op med klasseforskellen på øgruppen Outer Banks i North Carolina, hvor de såkaldte Pouges har til opgave at servicere de rige Kooks. Den rigdom, som de fire surferglade teenagere ikke har fået med hjemmefra, jagter de i stedet gennem en længe gemt skat sammen med rigmandsdatteren Sarah Cameron (Madelyn Cline), som falder for John B, hvilket ikke falder i god jord hos hendes familie.  

I tredje sæson indleder de unge eventyrere endnu en rejse, som denne gang tager dem til Caribien, hvor de igen støder sammen med deres rival i skattejagten, Sarahs far, Ward Cameron (Charles Esten).  

Premiere på Netflix den 23. februar. 

’Forhøret’ sæson 3  

Christinas død blev hurtigt erklæret som et selvmord, men den teori køber forretningsmand Holger Lang (Lars Mikkelsen) ikke i denne stjernespækkede danske dramaserie, som udkom med sin første sæson i 2019. I den kommende sæson træder også Pilou Asbæk ind i serien i rollen som Markus Lang.

Nu er den tredje sæson på vej af ’Forhøret’, som består af otte intense afsnit, hvor Holger Lang konfronterer familie, venner og fjender i jagten på at nå til bunds i mysteriet. Denne tredje sæson byder på en klassisk omgang who did it-krimi. 

I de tidligere sæsoner har Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) anklaget blandt andre Holger Lang for mordet på deres datter, Christina. I tredje sæson er rollerne byttet om, og hele historien om det mystiske dødsfald bliver foldet ud med Lars Mikkelsen i spidsen. 

Premiere på Viaplay den 19. februar. 

‘Drive To Survive’ sæson 5  

Netflix’ dokumentarsucces ’Drive To Survive’ er tilbage med en femte sæson. Her kan du komme med bag kulisserne hos blandt andre den forsvarende verdensmester, Max Verstappen, som takkede pænt nej til at medvirke i seriens seneste sæson. Det gjorde han, fordi han mente, at serien overdrev konflikterne på griden og dramatiserede ulykker. Bekymringer, som åbenbart er gjort til skamme sidenhen. 

Dokumentarsserien giver et eksklusivt indblik i alt fra holdejernes frustrationer til kørernes indbyrdes rivaliseringer, som der kastes lys over i hidtil usete interviews. Serien består af 10 episoder, der udkommer som en naturlig optakt til årets Formel 1-sæson, der begynder den 5. marts i Bahrain. 

Premiere på Netflix den 24. februar. 

‘All That Breathes’ 

Okay, måske lyder en dokumentarfilm om et indisk fuglehospital ikke umiddelbart som det mest tiltalende i et bugnende streaminglandskab. Ikke desto mindre danner denne hindisprogede film ramme om en rørende fortælling om to brødre i New Dehli, der har dedikeret deres liv til at redde sårede glenter, som styrter ned fra himlen på grund af den massive forurening i luften over millionbyen. 

Instrktør Shaunak Sen udfolder i løbet af 90 minutter historien om søskendeparret Nadeem og Mohammad, der har fundet deres kald i en by på sammenbruddets rand, på en måde, som blandt andet har kastet en Oscar- og BAFTA-nominering af sig i kategorien bedste dokumentar.   

’All That Breathes’ vandt sidste år en Golden Eye i samme kategori ved filmfestivalen i Cannes.  

Premiere på HBO Max den 8. februar. 

‘Snowfall’ sæson 6  

Sjette og sidste sæson af den populære dramaserie ’Snowfall’ udkommer hen over en periode på 10 uger, hvor der udkommer én episode om ugen fra og med februars sidste dag.   

I de hårde områder af 1980’ernes Los Angeles prøver Franklin (Damson Idris) at opbygge et narkoimperium, men livet som pusher er ikke en dans på røde roser. Blandt andet render han ind i en øretæve fra den tidligere CIA-agent Teddy McDonald (Carter Hudson), mens en familiær fejde med hans tante Louie (Angela Lewis) udvikler sig til en rivalisering om byens salg af ulovlige stoffer. 

I løbet af finalesæsonen følger vi unge Franklin, som er på vej til at miste sin familie og sine venner, mens han ser sit illegale livsværk smuldre for øjnene af ham.  

Premiere på HBO Max den 28. februar.