'At Dolores'. Det er navnet på den nye, eksklusive københavnske natklub, der åbner senere på måneden i lokalerne i Lille Kongensgade 16 i Indre By, der senest har huset Klub Bisou.

Det er Simon Frank, Simon Lennet og Casper Christensen, som også stod bag Sunday Club, der er kræfterne bag den nye natklub. Foruden dem består ejerkredsen af en række investorer, heriblandt to foreløbigt anonyme personer, der beskrives som prominente navne fra henholdsvis den danske underholdnings- og erhvervsbranche.

Også dj’en Peter Visti, der bliver musikchef på At Dolores, er medejer af klubben, som henter inspiration fra stemningen på fortidens natklubber i den argentinske hovedstad Buenos Aries. Ifølge ham er målet med At Dolores at sætte København på verdenskortet over de bedste klubfester:

"Vi vil bringe festen tilbage. Den samlede fest, hvor alle er sammen om den samme vibe. Et sted, som man planlægger at besøge på forhånd og glæder sig til at feste på – ikke et sted, hvor man bare ender, fordi man er fuld og ikke gider at gå længere," siger han.

Hvordan adskiller At Dolores sig fra tidligere klubber på samme adresse?

"Man får ikke ødelagt sit tøj efter en god nat på klubben. Vi forsøger at lave en klub, der passer til vores egne drømme og behov. Vi vil have en klub for de 'professionelle', garvede festconnaisseurs."


Simon Lennet, en af mændene bag klubber som Simons, Sunday Club, Chateau Motel og nu At Dolores.

Et af de mest markante nye tiltag på At Dolores er, at aldersgrænsen er sat til 27 år og dermed højere end på de tidligere natklubber, som Frank, Lennet, Casper Christensen og co. har drevet. At Dolores henvender sig til et voksent, kvalitetsbevidst publikum, men det betyder ikke, at festen bliver kedelig ifølge ejerne. 

"27+ gæster kan også feste som 18-årige – bare med penge og god smag," siger Casper Christensen.

At Dolores betyder 'smerte' på spansk, men ifølge folkene bag klubben skal det ikke forstås negativt, men som en "længsel efter intimitet, kvalitet, service og ikke mindst plads til at kunne opføre sig en smule storladent," som de skriver i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen skriver de også, at de mener, at der er "gået inflation i gimmicks og underlige tiltag" i det københavnske natteliv. Den tendens vil de gøre op med på den nye natklub.

Var I ikke selv med til at starte den trend med fx en dværg på Simons og dansende drags på Sunday?

"Jeg ved nu ikke, om vi direkte har startet den. Vi har nok været med til at skubbe grænserne hist og her. Det er også skide skægt, men kan til tider fjerne fokus fra dét, der er det vigtigste ved en fest, og larme for meget. Alt, der er smart, bliver usmart. Vi har ført fakkel med gimmicks gennem København, indtil det føltes plat og søgt," siger Simon Lennet.

På At Dolores vil der være en række såkaldte 'private rooms', hvor natklubbens gæster kan trække sig tilbage fra resten af festen. Adspurgt om, hvad der kommer til at foregå i de private lokaler, svarer Casper Christensen kryptisk:

"Hvad har du lyst til, at der skal foregå? Vi er jo ikke blevet hellige, bare fordi vi satser på kvalitet."

Det er tilsyneladende kun fantasien, der sætter grænser.

At Dolores åbner den 24. marts, og man kan nu registrere sig og ansøge om medlemskab på at-dolores.com. Samtidig med klubben lanceres også en app, der vil fungere som medlemskort for At Dolores’ medlemmer.

LÆS OGSÅ: Københavns nye in-sted: 'Der er ikke showoff her som på Sunday. Her er en anden form for fællesskab'

LÆS OGSÅ: Den aften jeg var picker på Panama

LÆS OGSÅ: Kom med ind på det nyeste skud i klubkrigen: 'Det er flamboyant, og det er over stregen'