Den stort anlagte ’King Arthur: Legend of the Sword’ ser ud til at blive sommerens første store filmflop.

Det står klart, efter filmen, der har kostet næsten 1.2 mia. kroner at indspille, blot indtjente 121 mio. kroner i de amerikanske biografer i premiereweekenden ifølge Variety.

’King Arthur’, der bl.a. har Jude Law, Charlie Hunnam og svenske Mikael Persbrandt på rollelisten, ser dermed ud til at blive Guy Ritchies første store ’box-office bomb’, efter han senest har haft succes med at instruere to Sherlock Holmes-film og ’The Man From U.N.C.L.E.’

Filmen fik allerede kort efter den britiske premiere 8. maj dårlig kritik af anmelderne og blot to stjerner i både The Telegraph og filmmagasinet Empire, og nu følges de dårlige anmeldelser op af lige så dårligt billetsalg – også selvom ’King Arthur’ har klaret sig en anelse bedre i Europa og Asien end på det amerikanske marked.

Særligt kritiske har anmelderne været over for en bestemt scene, hvor ingen ringere end David Beckham gæsteoptræder som en af Kong Arthurs soldater og ifølge The Telegraph formår at "sabotere scenen indefra".

Til gengæld ser de få biografgængere, der rent faktisk har været inde og se filmen, ud til at være mere positive over for 'King Arthur'. På nuværende tidspunkt har filmen en publikums-rating på 79 % på Rotten Tomatoes mod blot 27 % hos anmelderne.

LÆS OGSÅ: HBO planlægger at lave fire spinoff-serier af ‘Game of Thrones’

LÆS OGSÅ: Brad Pitt afslører, hvorfor han har droppet alkohol og pot

LÆS OGSÅ: 10 gode actionfilm du kan streame nu