Blacklist

Her er alle Viaplays serie-nyheder i september

Comeback til sitcom-klassikeren ’Will & Grace’ og ny sæson af ’Transparent’.

September er skabt til serier. Det er her, vi gør klar til at rykke endnu mere indendørs, end den sørgelige sommer i forvejen har tvunget os til. Heldigvis er der mange serier, der får premiere netop, som den mørke tid kommer.

Vi har tidligere bragt en opgørelse over nyhederne i september fra Netflix og HBO Nordic, og nu er turen kommet til en anden stor streamingtjeneste Viaplay.

Transparent – sæson 4

En af Viaplays stærkeste kort er den prisbelønnede ’Transparent’, der handler om en transseksuelle far og hans familie. En forbløffende fin fortælling med masser af humor. Denne gang skal faren og datteren til Israel på en form for pilgrimsrejse. Det er et glimrende tilbud til folk, der godt kan lide Woody Allens tidlige New York-portrætter af søgende mennesker fra den kreative klasse.

Premiere: 23. september

Lethal Weapon – sæson 2

Vi elskede Mel Gibson og Danny Glover i de originale film fra firserne af samme navn, og nu har nyfortolkningen, der er blevet til en serie, fået endnu en sæson. Den bygger på samme dynamik med Roger Muraugh (spillet af Damon Wayans) og Martin Riggs (Clayne Crawford) som den utilregnelige, og hvorvidt den simple formel kan bære endnu en sæson kan du snart bedømme.

Premiere: 27. September

The Blacklist - sæson 5

En god gammeldags krimi-basker med habile James Spader I den bærende hovedrolle er klar til endnu en sæson med sin partner (der viste sig at være hans datter).

Ifølge Viaplay er det en af deres mest populære serier, og den skulle efter sigende være værd at følge (denne skribent har ikke nået til den endnu.)

Premiere: 28. september

Will & Grace - sæson 9

Før tv-serien for alvor gik ind i sin guldalder med serier som 'Sopranos' og 'The Wire', havde sitcommen faktisk en stærk revival i 90’erne med sjove serier som Friends, Seinfeld, Frasier og Will & Grace.

Siden er dåselatteren for længst død ud, men nu prøver man at genoplive sidstnævnte med en niende sæson. Hvorvidt det lykkes, kan man også se i september.

Premiere: 29.september på Viaplay

Andre serier:

Okkupert sæson 2 - 29. september 
Empire sæson 4 - 28. september 
Lethal Weapon sæson 2 - 27. september 
Once Upon a Time sæson 1 - 26. september  
Aber Bergen sæson 2 - 19. september 
En Skam for Sverige - 22. september 
Outlander sæson 3 - 11. september
Hassel sæson 1 2- 8. september 
Dead of Summer sæson 1 - 1. september 
NCIS sæson 12 - 1. september 
Billions sæson 1 - 1. september 
The Walking dead sæson 6 - 1. september 

LÆS OGSÅ: 4 nye serier der kan dulme abstinenserne efter Game of Thrones

LÆS OGSÅ: 19 ikoniske tv-serier du skal se

LÆS OGSÅ:  Nattevagterne i Game of Thrones er iklædt kostumer fra IKEA

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Viaplay