Hvis du går og døjer med abstinenser efter Walter Whites anspændte panderynker og Gus Frings falske smil, men er du lidt betænkelig ved at sætte tid af til samfulde 62 episoder, så er der nu dukket et hurtigere fix op.

En snild Vimeo-bruger har nemlig stillet sig selv spørgsmålet, hvad hvis ’Breaking Bad’ var en film?

Brugeren har dernæst selv besvaret sit spørgsmål ved at klippe centrale scener fra serien sammen til to timers film, der genfortæller seriens overordnede plot.

Som varedeklaration til filmen hedder det:

”Efter to års søvnløse nætter og endeløs redigering (…) er her et studieprojekt, der endte med at blive en altopslugende lidenskab. Det er ikke et fan-projekt, det er ikke bare højdepunkterne fra tv-serien i en hjemmelavet hyldest, det er snarere en gentænkning af hele seriens underlæggende koncept, der danner baggrunden for denne fuldlængde spillefilm.”

Præcis, hvordan det skal forstås, ved vi ikke helt, og på en måde lyder det måske som en lam ide. For hvordan skulle man kunne få hele seriens rigdom kogt ned?

Men går man først i gang med at kigge på filmen, kan det nu alligevel være svært at løsrive sig fra alt det guld, der er blevet klippet sammen. Lidt som, når man falder over en kompilation af Michael Laudrup i hans bedste år i Spanien.

Så, altså, lidt som at se højdepunkter, ja.

LÆS OGSÅ: Disse film og serier kommer på Netflix i marts 

LÆS OGSÅ: Netflix løfter sløret for en række film og serier du kan se i 2017

LÆS OGSÅ: Opskrift på succes: Se hvad FCK-spillerne spiser for at komme til tops