Det er Danmarks mindste og samtidig den mest velhavende kommune, som Peter Falktoft og Esben Bjerre besøger i dette andet afsnit af ’Omvejen med Peter og Esben’.

De har læst i magasinet, at selv en lille kommune som Gentofte er meget opdelt i hvor det er fint og mindre smart at bo.

”Men når man rangerer Ordrup til at være lidt lort, så går det godt,” som Esben Bjerre, der løbet listen igennem, hvor også Vangede er i bunden.

”Vangede er Gentoftes Vejby – en skraldespand,” siger Peter Falktoft med et smil.

På vejen derop samler de Gentoftes konservative borgmester, Hans Toft, op på vejen. Hans Toft vil gerne aflive nogle af drengenes (og de fleste andres) fordomme om en kommune, der for nylig blev landskendt for at tælle au pairs med i antallet af flygtninge, de skulle modtage.

Men Gentofte er andet og meget mere, fastslår borgmesteren, der har siddet på posten siden 1993 og dermed er en af de længst siddende bykonger i landet. Derfor viser han rundt til et nyt kulturhus og Danmarks bedst moderne genbrugsstation.

I det første afsnit af ’Omvejen med Peter og Esben’ havde de modemanden Mads Nørgaard med ude at vinterbade, som du kan se her.

’Omvejen med Peter og Esben’ holder ferie i påsken, så næste afsnit kommer fredag 1. april.

LÆS OGSÅ: 10 nøglescener fra Nikolaj Lie Kaas liv

LÆS OGSÅ: Engang var de partnere: Så blev de uvenner og byggede hver sin millionforretning