Tranehanner danser en særlig dans for at gøre kur til damerne i flokken. Og damerne vælger partner ud fra, hvem der gør det bedst. Med andre ord tænder alle tranedamerne på det samme.

Hvis man skal tro en denne undersøgelse, så tænder alle heteroseksuelle kvinder også på det samme: en mand med en god bredde over skuldrene. Det viser i hvert fald en psykologisk undersøgelse fra University at Albany.

Forskerne har dykket ned i, hvorvidt en kvindes orgasme hænger sammen med, hvilken mage hun har valgt. De har spurgt en gruppe heteroseksuelle kvindelige collegestuderende i faste forhold om, hvor tit de får en orgasme af at have sex med deres kæreste, og hvor intens den orgasme er.

Målet med undersøgelsen var at finde ud af, hvad kvindernes orgasmeoplevelse hang sammen med. Og ud over de brede skuldre var der en række andre ting, der hang sammen med intensiteten af orgasmen. For eksempel partnerens selvtillid, og hvor mange penge hans familie tjente.

Hvis du udover at have brede skuldre tilmed er sjov, så øger det angiveligt også chancerne for, at det er kvinden, der tager initiativ til sex, og hvor tit I har sex. Helt overordnet viser undersøgelsen måske ikke særligt overraskende, at kvinders seksuelle tilfredsstillelse hænger sammen med, hvor fysisk tiltrukket de er af deres partner.

En evolutionær forklaring på de udslagsgivende brede skuldre, kan måske findes i, at en mands brede skuldre giver kvinden et instinktivt praj om, at hun har fat i en mand med masser af testosteron. Og det kan altså være derfor, kvinder tiltrækkes af dem seksuelt.

Så hvis man vil være damernes førsteelsker, kan man sætte sin lid rygtræning og pull-ups. Men man kunne jo også bare spørge sin kvinde om, hvad, hun synes, er dejligt. Kvinder er jo immervæk forskellige. 

LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab

LÆS OGSÅ: Derfor har mænd ikke længere en knogle i deres penis

LÆS OGSÅ: Få kickstartet sexlivet igen