Fra jazz til julelys: 12 steder, der viser nye veje til firmajulefrokosten
Firmajulefrokosten handler om at samle kollegaerne til god mad og stemning.
Foto: Getty Images
Sponsoreret af :Sponsoreret af:Sponsoreret af :DiningSix, Epicurs, Fredensborg Store Kro, Grand Hotel Odense, Le Grand Rouge, Nu&Da, Ravage, Restaurant Kobæk, Rosetta, Sticks´n´sushi, Nyhavn Færgekro, Timm Vladimirs Køkken.
En firmajulefrokost
uden stress – DiningSix står for det hele
Hos DiningSix har de sammensat en menu, der holder
sig til de klassiske julefavoritter – og de har gjort sig umage for at ramme en
bred smag.
På bordet finder man
blandt andet marinerede sild, lune fiskefileter og æggesalat, efterfulgt af
pandestegte frikadeller og confiteret and med rødkål, kartofler og julesovs.
Til dessert er der naturligvis risalamande med ristede mandler og
kirsebærsauce.
Menuen kan bestilles i
to versioner: enten som en færdig, kold anretning, der blot skal sættes på
bordet, eller som en varm udgave, hvor der skal bruges 20-30 minutter i
køkkenet, før retterne er klar. Begge løsninger er tænkt til at gøre det nemt
for dem, der hellere vil bruge tiden på selskabet end på gryder og pander.
Som en ekstra detalje
følger der en mandelgave med. Finder man mandlen, venter der et gavekort til en
af DiningSix’ restauranter – blandt andre KöD, Basso, Klokken, Keyser Social,
Feed Bistro eller Cinco.
DiningSix nyder i
øvrigt godt af tilfredse kunder: på Trustpilot ligger deres score på 4,7 ud af
5 baseret på mere end 1.400
anmeldelser.
Julefrokost med jazz, gastronomi og drinks
Hos Epicurus bliver firmajulefrokosten løftet ud af det
velkendte og ind i et univers, hvor gastronomi, cocktails og jazz smelter
sammen. Her er ingen konferenceborde eller standardpakker – i stedet inviteres
I ind i intime, arkitektoniske rammer, skabt til at overraske og inspirere.
En aften kan begynde med en cocktailrejse ledet af
prisvindende bartendere, efterfulgt af en middag, hvor vores køkkenchef
serverer sæsonens bedste råvarer. Måske fuldendes aftenen af
en privat jazzkoncert med musikere i international klasse.
Uanset format er tanken den samme: at skabe en oplevelse,
der lever videre længe efter den sidste skål.
Firmajulefrokost i historiske rammer på Fredensborg Store
Kro
Fredensborg Store Kro inviterer til firmajulefrokost i de
traditionsrige lokaler, hvor historien møder moderne komfort. Arrangementerne
finder sted den 28. november og den 5. december fra klokken 18 til 01.
Aftenen indledes med velkomstbobler, efterfulgt af en
tre-retters julemenu, som offentliggøres tættere på datoen. Under middagen og
resten af aftenen er der fri softbar, og efter maden åbner cocktailbaren i tre
timer. Der er desuden kaffe og te tilgængeligt i løbet af aftenen. Musikken
leveres af en DJ, og der er lagt op til dans.
Firmajulefrokosten er et åbent arrangement, hvor flere
virksomheder samles i samme festlokale – en mulighed for både at netværke og
opleve en større fælles julestemning. Ønskes et mere privat format, kan der
tilkøbes eget lokale.
For dem, der vil runde aftenen af i rolige omgivelser, er
der mulighed for overnatning på kroen.
Tilmelding sker ved henvendelse
på info@storekro.com eller telefon +45 71 71 21 21.
Grand Hotel sætter scenen for årets julefrokost
Julefrokosten
markerer afslutningen på året – et socialt pusterum midt i vintermørket, hvor
mad, vin og musik samler kolleger til fest. Men skal julefrokosten være mere
end endnu en omgang sild, snaps og småkager i frokoststuen, er Odenses Grand
Hotel stedet at slippe tøjlerne og træde an på den røde løber.
For
her tager man fejringen alvorligt. Det handler ikke om at genopfinde højtiden,
men om at destillere den ned til essensen: traditionen i at mødes omkring
bordet, når året går på hæld.
Ritualet
er intakt, festen, samtalerne, musikken, men køkkenet på Grand Hotel giver slip
på sild og sylte og i stedet serverer en femretters menu,
hvor køkken, kælder og sal går i takt til julens smage.
Middagens
efterspil åbnes af danserne fra Foxy Ladies, inden Grand Orchestra tager over
og spiller festen ind i natten. Her er ingen støvede juleklassikere, men en
musikalsk tour de force gennem seks årtier, leveret med overskud og
spilleglæde.
Le Grand Rouge – klassiske julefavoritter til en god pris
Hos Le Grand Rouge er julefrokosten både til at betale og
værd at huske. Her serveres både klassiske bistrofavoritter og julemenu med
tempo og kærlighed – skabt med udgangspunkt i Røde Claus’ ikoniske opskrifter
fra det klassiske køkken. Resultatet er mad med kompromisløs kvalitet – men til
priser, hvor alle kan være med.
Uanset om I er 2, 20 eller helt op til 200 gæster, kan I
samles i de hyggelige rødpolstrede sofaer med udsigt over havneløbet mod Nyhavn
kun få minutters gang fra Kongens Nytorv.
En tre-retters julemenu med gravad laks, and og risalamande
koster blot 220,50 kr. pr. person. Og priserne på drikkevarer skal man også
lige blinke en ekstra gang for at tjekke, om man har læst rigtigt.
I kan også vælge at gøre det virkelig nemt og gå med hele
pakken – Tre retter + vin, fadøl og vand ad libitum i 1 time og 45 minutter for
kun 445,50 kr. pr. person.
Le Grand Rouge er et oplagte valg for firmaer og venner, der
vil kombinere stemning, kvalitet og en god pris – og hvor der stadig er kort
vej videre ud i bylivet bagefter.
Dansk mad med et nutidigt twist
Hos NU & DA er udgangspunktet de klassiske danske
retter, som løftes med nutidige greb. Resultatet er en madoplevelse, der er
genkendelig, enkel og fuld af velsmag – gastronomi på et højt niveau, men
serveret uden højtidelighed.
Køkkenet drives af lysten til at arbejde kreativt med
råvarerne og samtidig bevare respekten for den danske madkultur. Retterne
fortolkes og forfines, når det giver mening, men nogle gange lader man også
traditionen stå alene.
Målet er måltider, der kan deles ved bordet med ro og
nærvær, og som er båret af glæden ved at lave mad fra bunden.
Velkommen til NU & DA.
En fransk jul på Kongens Nytorv
Midt på Kongens Nytorv, hvor julen glimter mest, finder du
Ravage – et brasserie, der kombinerer pariserstemning med lokal københavnsk
julehygge.
Her sidder du på første parket til torvets ringformede
skøjtebane og Hotel d’Angleterres ikoniske julelys, enten bag de store
panoramavinduer eller fra restaurantens 1. sal med plads til op til 50 gæster.
Udenfor kan man varme sig med Ravages signaturgløgg på de
opvarmede pladser, og inden døre sørger DJ’s på de store julefrokostdage for,
at julemiddagen glider direkte over i fest.
På menuen finder du frankofile sæsonklassikere krydret med
den danske juls mere traditionelle varme og kolde retter – serveret både
frokost og aften.
Ravage er et oplagt valg for firmaer, der vil kombinere god
mad, vin i topklasse og ægte julestemning – lige i hjertet af København.
Så uanset, om menuen skal kombineres med Chablis eller en
kold Carlsberg, rammer Ravage rent.
Julefrokost med hjemmelavet mad på Restaurant Kobæk
På Restaurant Kobæk er julefrokosten tænkt som mere end et
måltid – her er både maden, stemningen og værtskabet en del af oplevelsen.
Bordene dækkes festligt, og personalet sørger for en
nærværende atmosfære, hvor gæsterne kan læne sig tilbage og nyde aftenen.
Menuen består af klassiske juleretter med små nutidige greb,
serveret sammen med kolde øl, hjemmelavet snaps eller vin.
Restaurant Kobæk lægger vægt på, at julefrokosten samler
gæsterne omkring god mad og hyggeligt samvær.
Italiensk pizza og sandwiches til julefrokosten? Ja, tak!
Duften af sprøde romerske pizzaer og saftige sandwiches
fylder luften hos Rosetta på Østerbro – og de kan også bringe Rom til jeres
julefrokost. Deres surdej, som er lavet på frisk rugmel og italiensk tipo
00-mel, giver en let og luftig tekstur og en dyb, naturlig smag. Sandwichene
fyldes med nøje udvalgte råvarer og god olivenolie.
Rosetta serverer til frokost, middag eller som natmad, og
deres mad er velegnet til firmafester, hvor kvalitet og smag skal spille
hovedrollen. Som noget ekstra kan de også levere hjemmelavede desserter, der
fuldender måltidet.
Restauranten er mere end blot et spisested – deres fokus på
håndværk, service og italienske traditioner gør dem til et oplagt valg for
firmaer, der vil forkæle medarbejdere med velsmag og stemning.
Ved bestilling af 12 eller flere pizzaer eller sandwiches
følger et særligt tilbud til julefrokosten.
Man kan desuden besøge Rosetta på Østerbro til en
prøvesmagning eller bestille online på www.rosetta.dk.
Skift sild ud med sushi
December nærmer sig, og med den alle de gode stunder, vi
deler med dem, vi holder af – og dem, vi arbejder med.
Hos Sticks’n’Sushi tilbyder de firmajulefrokoster, der smager af noget andet.
Private dining i deres restauranter, skræddersyede menuer eller catering til
kontoret – de kan sørge for menu, opdækning og jul på bordet. I skal bare møde
op og nyde det.
De leverer catering til både private, samt små og store
virksomheder, og deres julemenuer har ry for at skabe god stemning. Så hvis I
vil gøre det nemt for jer selv – og godt for alle andre, er det bare at tage
fat på Stick’n’Sushi. Det er på høje tid at planlægge højtiden.
Julefrokost med klassisk mad og fest i Nyhavn
På Nyhavns Færgekro får I en
firmajulefrokost, der samler alt det bedste ved december: klassisk dansk
julemad, festlige rammer og en stemning, der kun findes i Nyhavn.
Aftenen begynder med aperitif og snacks, efterfulgt af en tre-retters
julemenu med gravad laks, andesteg, Færgekroens julesovs og risalamande –
tilberedt fra bunden med kærlighed til traditionerne.
Der er plads til både små og store selskaber, og I
kan holde jeres julefrokost i Færgekroens hyggelige rammer – eller deltage i
deres fælles julefrokoster fredag den 14. og 21. november, hvor middagen nydes ved eget
bord, men aftenen afsluttes med DJ, dans og fri bar sammen med andre feststemte
gæster.
Med knitrende pejs, maritim charme og udsigt til Nyhavns
julelys skaber Nyhavns Færgekro rammerne for en aften, hvor kolleger og venner
kan skåle julen ind. Og hvis ikke det er nok til at sikre den gode stemning, så
sørger deres hjemmelavede krydderbrændevin for, at aftenen bliver lidt mere
smagfuld og festlig.
Glem buffeten, og gør firmajulefrokosten til noget, I
rent faktisk gider
Hos Timm Vladimirs Køkken bliver firmajulefrokosten en aktiv
oplevelse. I samles i jeres eget køkkenområde og tilbereder tre retter, hvor
julens smage får en ny fortolkning. Det foregår i makkerpar med en underviser
ved siden, som guider jer igennem retterne.
Undervejs er der fri adgang til fadøl fra ÅBEN, økologiske
vine, bobler, hjemmelavede lemonader og alkoholfrie alternativer.
Aftenen er tænkt som en kulinarisk legeplads, hvor
deltagerne arbejder med gode råvarer og får en anderledes ramme for samvær. Det
er muligt at vælge julefrokostmenuen eller et af de øvrige madkurser.
Det praktiske tager Timm Vladimirs Køkken sig af, så
deltagerne kan koncentrere sig om madlavningen og samværet.
Oplevelsen udbydes i Valby, København S og Aarhus. Menu,
deltagerantal og eventuelle allergier kan justeres frem til 14 dage før, og
først herefter opkræves betalingen.
”Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.