Sådan kommer du i gang med jagtsæsonen
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Jagt & Vildt, Jagttegnkurser.dk, Jagt og Lystfiskerhuset, Gamefair & B-Wild

Sådan kommer du i gang med jagtsæsonen

Foråret kalder på tid i naturen. Hvorfor ikke bruge en eftermiddag på en fisketur i solskin eller bukkejagt i det grønne?

Inden man kaster sig ud i skoven med en riffel over skulderen eller på en båd med en fiskestang i hånden, skal man lige have styr på en ting eller to. Måske du har brug for et jagttegn, nyt udstyr eller gode råd?

Her er 5 jagtvirksomheder, der klæder dig på til jagtsæsonen.

En vildmarkshule i Københavnbwild.jpgOrdentligt udstyr er essentielt for udfaldet af en jagt, især når vejret er uforudsigeligt og til tider koldt og regnfuldt. Hos B-Wild specialiserer de sig i at være i vildmarken både på jagt men også på trekkingture. De arrangerer vildmarksture til Alaska, og har en stor viden om udstyr til krævende jagt i udlandet.

B-wild.dk har en fysisk butik i hjertet af København og forhandler mærker som: Norrøna, Bergans, Härkila, Fjällräven, Sitka, Vorn Equipmet, Meindl, Swazi mm.

Gamefair - din jagtkammerat
gamefair_bil.jpg
Gamefair er en troværdig jagtforretning med faguddannede medarbejdere. De er et kendt brand i jagtbranchen med respekt for udvikling og behov for viden.

Her kan man opleve alle de kendte brands, hvad enten det er våben, kikkerter, klassisk tweed, teknisk beklædning, fodtøj og alt det andet. Hvis du drømmer om jagt i Danmark og udlandet har Gamefair ekspertisen. Gamefair giver udvidet servicegaranti fra vores eget værksted og sikrer den rigtige start på din skydning via professionelle instruktører på skydebanen.

Personalet er udøvende jægere med mange års erfaring.

Til lands og til vandsjagtoglystfisker.jpgHos Jagt og lystfiskerhuset dyrker de selv jagt i Danmark, men i høj grad også i udlandet som fx Sverige, Norge, Polen, Ungarn og Afrika.

Her forhandles alt fra fiskestænger, net og telte til ammunition, natkikkerter og jagttasker. Butikken ligger midt i Roskilde og personalet står altid klar med et godt råd, en god historie og kaffe på kanden.

Tegn på jagtjagttegn.jpgHos JagttegnKurser.dk sættes der en stor ære og glæde i at hjælpe kursister med at komme i gang med et nyt kapitel i deres liv. Et liv som jægere.

Fokus er, at kursisterne består de nødvendige prøver for at kunne erhverve sig jagttegnet, men ligeså vigtigt er det, at alle får en god og tryg start på livet indenfor jagtens verden. Kursisterne slippes derfor ikke, når de på papiret har gennemgået kurset, men følges hele vejen til dørs til de står med jagttegnet i hånden.

JagttegnKurser.dk ligger i hjertet af København, men har kursister fra hele landet. De udbyder både weekend- og aftenkurser, og forløbet kan skræddersys helt efter behov.

Klar til bukkejagtvikingoutdoor.jpgForåret har meldt sin ankomst og det betyder, at bukkejagten står for døren. Den 16. maj lyder startskuddet og hos Jagt og Vildt kan du få hjælp til at blive klar til sæsonen.

Deres team af jægere har lavet en grundig test af alle webshoppens produkter, og kan derfor guide dig til det helt rigtige udstyrsarsenal, så du er klædt på til sæsonstart i det fri.

Jagt og Vildt sætter en ære i at levere skudsikker kundeservice, sikker nethandel og lynhurtig levering.