Skuespilleren Leonardo DiCaprio er et modeikon, når det kommer til at være fuldstændig ligeglad med tidens moderigtige tendenser. Han foretrækker at slaske rundt i cargo-shorts og med en baseball-cap på hovedet. Det er hans måde at vise sin foragt til modeindustrien. Han hader den.

I sommer gjorde den 42-årige Oscar-vinder sig ekstra bemærket og tog sin stil til nye højder, da en paparazzifotograf  fangede DiCaprio på gaden.

Trøjen var bundet om livet, hvor bæltet ellers skulle sidde – og ikke over skulderen. I trøjen bandt han yderligere en lilla plasticpose, hvor han kunne opbevare sine ting. DiCaprios eget bud på en bæltetaske. Nogle vil måske undre sig over, at han ikke bare brugte de store lommer i cargo-shortsene til opbevaring.

Men nok om det.

For måske havde DiCaprio alligevel fat i noget. I hvert fald har mærket A.P.C. vist ladet sig inspirere af DiCaprios løsning og har designet en bæltetaske i den stil. I weekenden præsenterede A.P.C. nemlig deres SS18-kollektion under modeugen i Paris, og her indgik der en bæltemonteret læderpose.

Vurder selv, om det er en tilfældighed?