Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Gode lagersalg med herretøj

Foto: Philip Høpner Det gælder om at være hurtigt, hvis man skal have fingrene i de gode fund hos Won Hundred.

Gode lagersalg med herretøj

Gør et kup til efteråret: 10 lagersalg du bør besøge

Opdatér efterårsgarderoben til ingen penge

Efteråret banker efterhånden på døren, hvilket betyder, at vi skal til at finde forede jakker og striktrøjerne frem igen.

Har man begrænsede midler i pengepungen eller blot lyst til at gøre et godt kup, er der gode nyheder, for det er nemlig igen blevet sæson for lagersalg.

Flere af de største danske og internationale brands holder i løbet af de kommende uger lager- og kollektionsprøvesalg med rabatter på op til 80 procent. Det er altså både muligt at få fingrene i overskudende lager fra tidligere sæsoner og kollektionsprøver fra den indeværende.

Euroman.dk har her samlet 9 lagersalg, der er værd at besøge.

Won Hundred

Endnu en gang åbner Won Hundred dørene til Nørrebrohallen til deres tilbagevendende og altid velbesøgte lagersalg. Her sælges tidligere kollektioner og kollektionsprøver til mænd og kvinder. Betal med kort eller kontant.

Hvor: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Hvornår: 6. oktober – 9. oktober

Læs mere her

Armoire Officielle x Tonsure

Det minimalistiske og kvalitetsfokuserede danske brand Armoire Officielle holder i vanen tro sample- og lagersalg med høje besparelser, denne gang har de slået sig sammen med det nye og meget lovende mærke Tonsure.

Hvor: POP-UP Copenhagen, Teglgårdstræde 7a-b, 1452 København K

Hvornår: 27. september – 29. september

Læs mere her

Fritz Hansen

I oktober kan du tage til lagersalg hos møbelproducenten Fritz Hansen, og få gode priser på klassik design blandt udgåede og assorterede udstillingsmøbler. Indgagen foregår via et nummersystem, og lodtrækningen finder sted kl. 15.50. Der kan betales med dankort og Mobilepay, og hjemtransport af møbler skal foregå samme dag og er for egen regning.

Hvor: Republic of Fritz Hansen, Allerødvej 8, 3540 Allerød

Hvornår: 6. oktober kl. 16-19

Læs mere her

Packyard, Playground Gear og Hooha

Playground Gear (primært ski- og snowboard udstyr red.), Packyard (herretøjsbutik på Elmegade red.) og sneaker-butikken Hooha har i fællesskab fyldt kælderen op med nye, lager- og samplevarer fra en lang række brands.

Du kan spare op til 80 % på alt fra sneakers og herretøj til ski og vinterjakker fra brands som Nike, adidas, Native North, Arkk Copenhagen, Rossignol og Zanerobe.

Hvor: Playground, Esromgade 15 kld, 2200 København N

Hvornår: 22-september – 23. september

Læs mere her

Hugo Boss

Tyske Hugo Boss holder stort kollektionsprøvesalg i Valby, hvor man både kan få fingrene i herretøj, kvindetøj, sko, tasker og andre accessoires. De tager imod dankort og kontanter.

Hvor: Kirsten Walthers vej 5, 2500 Valby

Hvornår: 28. september – 29. september

Læs mere her

The Last Conspiracy

Den danske skoproducent The Last Conspiracy holder endnu en gang et lagersalg, hvor man kan spare op til 80 % på tideligere sæsoners kollektioner. Kollektionsprøverne er i størrelse 42 til mænd, mens overskud fra tidligere kollektioner fås i forskellige størrelser. Her er også mulighed for at betale med dankort, Swipp og kontakter.

Hvor: Adelgade 17, stue, 1304 København K

Hvornår: 6. oktober – 8.oktober

Læs mere her

Gant & Gant Rugger

Tager du til Lyngby i weekenden 1.-2. oktober kan du købe Gant og Gant Ruggers nuværende efterårskollektion til nedsatte priser. Der vil både være herre- og kvindetøj i alle størrelser samt accessoires. De modtager dankort.

Hvor: Hjortholmsvej 5, 2800 Lyngby

Hvornår: 1. oktober – 2. oktober (også åbent 29. september, men kun for kvinder)

Læs mere her

Tommy Hilfiger og Calvin Klein

De to amerikanske giganter har slået sig sammen i København til et stort lagersalg med kollektionsprøver til både mænd, kvinder og børn. Det er muligt at betale kontakt eller med dankort.

Hvor: Papirhallen, Trangravsvej 22, 1436 København K

Hvornår: 28. september – 29. September  

Læs mere her

Muuto

Det København-baserede designselskab, der håndplukker designere fra Sverige, Finland, Norge og Danmark, holder også lagersalg i starten af oktober. Det er muligt at spare op til 75 % på restparti, vareprøver, fotoudlån og anden sorterings varer.  Der bliver fyldt op med varer begge dage, og der kan betales med dankort, Mobilepay og kontanter.

Hvor: Kærup Industrivej 1, 4100 Ringsted

Hvornår: 1. oktober – 2. oktober

Læs mere her

Mads Nørgaard

Foto: Philip Høpner

LÆS OGSÅ: Sæsonskifte: 23 jakker til et velklædt efterår

LÆS OGSÅ: 90’er favoritten H2O gør comeback med ny farvestrålende kollektion

LÆS OGSÅ: Efterårs-stil: ”Nu vil de baggy bukser for alvor fylde i gadebilledet”