Johan Chen: "Jeg kan bedre se mig i en Karl Kani-trøje end i sejlersko, polo og kabelstrik" scroll-down

Johan Chen: "Jeg kan bedre se mig i en Karl Kani-trøje end i sejlersko, polo og kabelstrik"

Vi har kåret den 33-årige CEO i Frama, Johan Chen, til en af Danmarks bedst klædte mænd. Johan har en proportionsforståelse som de færreste. Dette kommer til udtryk i hans sammensatte garderobe, der trækker referencer til både den japanske munk og den italienske gentleman. Han er en mester i lag-på-lag og viser, hvordan man med få midler kan skabe et eksklusivt look. Her er kvaliteten i højsædet og silhuetten ubesværet og behagelig.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Paw Gissel
Mode Euroman

Hvordan er dit forhold til at klæde dig på?

”Jeg vil gerne tænke over det kun én gang om dagen, det skal gerne sidde i skabet, så jeg kan slappe af i det. Der er ikke noget værre end at være fanget i sit tøj og føle sig begrænset. Det er det vigtigste. Jeg bruger ikke lang tid om morgenen. Min stil er nok ret sammensat, og jeg kan ikke selv sætte en finger på den. Jeg mikser og matcher på alle mulige måder. Jeg kan have behov for at være mere corporate i nogle sammenhænge, mens jeg i andre har mere lyst til at være lidt boheme.”

Er der én ting, du altid går med?

”Jeg går altid med briller. Det er det, der mest kendetegner min stil. Jeg har mange gange overvejet at få laserbehandling, men jeg elsker bare at have briller på, og jeg kan ikke få mig selv til at gå med briller uden styrke – der har jeg lidt en antipati. Jeg har i hvert fald fire-fem forskellige par, som jeg skifter mellem. En dag gik det op for mig, at man kan få changerende glas, og det var en life changer. Sådan et par burde alle brillemennesker have i deres udvalg. Jeg har købt mange briller i Japan, men er også blevet svært glad for ’Glas – Christianshavn Optik’ på Torvegade, der introducerede mig for den type glas.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand og Herremode