Det uundgåelige er endelig sket: Mads Nørgaard har fået øjnene op for Smilets By. Med sin nyåbnede butik, som ligger i Latinerkvarteret, har han gjort sit fysiske indtog på den århusianske shoppingscene. Det er designerens første store skridt væk fra den københavnske hjemmebane, men, ifølge designeren selv, er det en kærkommen forandring:
 
”Da vi så Skumhusets gamle lokaler var det kærlighed ved første blik og det var vigtigt at beholde det historiske hus’ charme. Vi glæder os meget til at blive en del af det smukke latinerkvarter i Smilets By,” fortæller Mads Nørgaard i en pressemeddelelse.
 
For at fejre sin Aarhus-debut inviterer Mads Nørgaard til torsdagsdrinks, popcorn og god musik d. 13. september kl. 16-19 i butikken på Badstuegade 1K, 8000 Aarhus C. Der er i øvrigt goodiebags til de første 50 gæster.

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft og Esben Bjerre lancerer merchandise af militærjakker fra Kabul: ”Vi ville hæve os over at trykke vores logo på en standardiseret t-shirt eller et par trusser fra Kvickly”

LÆS OGSÅ: Illum: Kom med til weekendens fedeste fashion event

LÆS OGSÅ: Danmarks første streetwearbutik fylder 25 år: "Streetwearen døde, da menigmand forbandt det med tribal tatoveringer og alt for stort tøj"