Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Guide: Rullekraven bliver efterårets store modetendens

Foto: PR

Guide: Rullekraven bliver efterårets store modetendens

Det skal være slut med at frygte rullekraven. Den varme trøje bliver en af de største modetendenser til efterår og vinter, lyder det fra Euromans moderedaktør Kenneth Pihl Nissen. Her får du et stort udvalg af sæsonens bedste rullekraver.

Man har ellers altid sagt, at rullekraven aldrig bliver mainstream. Den kradser for meget og kvæler om halsen, mener rullekrave-nægterne. Alligevel er der ved at ske noget på den front, og modebranchen gør sit dette efterår for at omvende de resterende kritikere.

Mange af de store modehuse har nemlig satset på netop rullekraven til efterårs- og vinterkollektionerne, og Euromans moderedaktør Kenneth Pihl Nissen har også udpeget trøjen som en tendens, man skal holde ekstra øje med den kommende periode.

"Selvom det er en trøje, der normalt splitter folket, ser man mange rullekraver på catwalken for tiden. Det er både den tynde, tykke og sågar den printede rullekrave," siger Kenneth Pihl Nissen.

Rullekraven har lidt de samme egenskaber som en polotrøje. Den kan gøre et formelt look mere afslappet, fx hvis man afløser den hvide skjorte med en rullekrave under habitjakken. Det er også et plus, at den har noget maritimt over sig, og vigtigst af alt, holder den dig varm.

Kenneth Pihl Nissen peger også på en bestemt retning indenfor rullekraven denne sæson:

"Stylingmæssigt på modeshows har rullekraven været trukket helt op, hvilket ikke er for alle."

GettyImages-1682669.jpg

Steve McQueen i 'Bullitt' fra 1968. Foto: Getty Images

Om den skal være trukket op eller ej, så stop med at frygte rullekraven. Hvis Steve McQueen kunne bære den, kan du også.

Vi har samlet 11 flotte rullekraver fra denne sæson:

21 lemaire.jpg

Lemaire Fine Rib Turtleneck in Black til 1.413 kroner.

21 TOESAKNITCACAO2.jpg

Studio Nicholson Toesa knit in cacao til 3.700 kroner.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her