Endelig sker det. Dynejakken fås nu også som bukser og sko, der holder dig varm fra hals til hæl hele vinteren igennem. Også selvom den skulle blive ekstra frostfyldt.

Supreme er kendt for at lave tøj med de store drenge, herunder både Levi’s, Nike og B&O. Og nu har det populære new yorker-streetmærke endnu engang slået sig sammen med det efterhånden 40 år gamle outdoor-mærke The North Face.

Sort, skrigorange og visne blade i brune nuancer må siges, at være nøgleordene for den nye kollektion, der består af jakker, overtræksbukser, støvler og tasker. Nærmere præcist både bæltetasker, skuldertasker og rygsække.

De tre farver og mønstre går igen i alle kollektionens produkter, og de klassiske sorte North Face-dynejakker har således fået et pift. Dynejakken, The Nuptse Jacket, og de dertilhørende dynebukser er vandafvisende, mens Moutain Light-jakken med blødt fleecefor går for at være decideret vandtæt.

Dynestøvlerne er også vandafvisende, har termoisolering og en stødabsorberende sål. På jakkerne står er de traditionelle mærker placeret ovenover hinanden på ærmet, mens der også står Supreme med store hvide bogstaver henover dynejakkernes hætte.

Jakkerne ligger mellem cirka 2.300 og 2.500 kroner, mens overtræksbukserne og støvlerne kan blive dine for henholdsvis 1500 og 900 kroner.

Både jakker, støvler og tasker kan købes online fra d. 17. november. 

 

LÆS OGSÅ: Dansk sneakerbrand går den kolde tid i møde

LÆS OGSÅ: Se billederne: Stella McCartney lancerer sin første kollektion til mænd

LÆS OGSÅ: Tid til vinter-accessories: 19 gode handsker, halstørklæder og huer