Hvor skal man spise morgenmad?
”Jeg har selvfølgelig lidt bias, i forhold til at jeg har bageriet DavidBreadHead, som, jeg jo vil mene, er det perfekte morgenmadssted.

Men hvis jeg skal væk fra mit eget, kan min kæreste, hund og jeg godt lide at hoppe på caféen Emma Emma og spise en god morgenmad. Deres morgenmad skiller sig lidt ud fra mange andre steder, og så er der en rigtig hyggelig stemning.

Ud fra deres nuværende menukort ville jeg bestille cremet æg, der er røræg med yoghurt, spinat og forskelligt garniture.”

Hvor skal man spise frokost?
”Jeg synes altid, at frokosten er lidt svær i Aarhus. Vi har ikke nok steder, der rammer frokostsulten tilpas eller skiller sig særligt meget ud. Men så igen: Hvad mere har man brug for end en god, men lidt fancy, rugbrødsmad?

Jeg ville tage på Vesterlauget og vælge tre madder: en med kyllingesalat, en kartoffelmad og så deres svampetoast – ja, jeg er sulten.”

Hvor skal man spise aftensmad?
"Jeg ville helt klart vælge at spise på Bardok. De har en fedeste stemning, og maden er altid klasse. Jeg starter altid ud med led vodka og lardo. Og så skal man altså ogås bestille deres khinkali dumplings."

Hvor man skal shoppe?
”Jeg shopper ikke rigtig, men Støy, S.T. Valentin og Carter Store er nogle gode butikker med fede brands.”

Hvor skal man drikke kaffe?
”Jeg synes, at Søren Stiller, der er indehaver af Stiller’s Coffee på Klostergade, er byens dygtigste barista og kafferister. Han laver fandme god kaffe, og han står også ved det, det er der ingen tvivl om.”

Hvor man skal drikke øl?

”Uden at være for meget ananas i egen juice, så har jeg jo lige åbnet Bodega 66, som, jeg helt klart synes, er et sted, man skal besøge, og som faktisk også har manglet i Aarhus. Bodega 66 har øl fra Depanneur, en masse naturvin og gode drinks.

Stemningen er meget afslappet, og man kan sidde der hele aftenen, uden at det bliver abefest. Du kan også få vores version af et Aarhus-sæt, som vi kalder et Bodega 66-sæt: en hjemmelavet limoncello og en fadøl.”

Hvor skal man gå i byen?
”Jeg synes, man skal tjekke Shen Mao ud, hvor man kan spille bordet rundt og drikke en masse Ceres Top. Det er en kombination, der leder til en klasse aften. Musikken er hovedsageligt hiphop og R’n’B.”

Hvor skal man overnatte?
”Hvis jeg skulle være turist i egen by og overnatte ude, ville jeg vælge Hotel Royal, især nu hvor de har renoveret. Jeg har endnu ikke overnattet der, men det ser superlækkert ud, og så ligger det helt perfekt på Store Torv i forhold til byens diverse aktiviteter og steder, man skal besøge.”

Hvilke aktiviteter skal man lave i byen?
”Jeg elsker jo at gå en god tur med min franske bulldog i Riis Skov. Hvis man rammer Aarhus på en god sommeraften, skal man gå en tur omkring Latinerkvarteret og lede efter jazzkvartetten De4maver, der spiller forskellige steder i byen og skaber en god stemning. Hvis man vil på museum, er Aros altid en sikker vinder og ellers Moesgaard Museum, der ligger i Højbjerg.”