Fjern forsigtigt alle benene i den friske makrelfilet, og skær den herefter i mindre stykker. Steg makrelfilet-stykkerne på begge sider på en lun pande i lidt olivenolie og drys salt og peber over. Lad herefter fisken køle af. Marinér så makrellen i 1 time med olivenolie, balsamicoeddike, rød peber og laurbærblade. Anret makrellen på grillet peberfrugt og pynt med rosa peberkorn.
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
Olivenolie
Salt
Peber
Annonse
Oregano
Bag peberfrugten i ovnen ved 200 grader, indtil den er blød. Lad den køle af, og skær den herefter i små, aflange stykker. Forsøg forsigtigt at dræne dem, de må ikke gå i stykker. Pil hvidløgsfeddet, og snit det i tynde skiver. Marinér peberfrugten i olie, hvidløg, salt, peber og oregano i ca. 1 time.
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.