Brødrenes i Aarhus har skabt deres eget burgereventyr. Nu vil de gøre dansk grillmad attraktivt igen scroll-down

Brødrenes i Aarhus har skabt deres eget burgereventyr. Nu vil de gøre dansk grillmad attraktivt igen

Theis og Magnus Thesbjerg har aldrig haft en tæt relation som søskende, men det har deres danske burgerkoncept Brødrenes Original lavet om på. De er på halvandet år gået fra at drive en lille foodtruck til at administrere en fast madbod og 12 ansatte. Vi har talt med dem om, hvordan det er at arbejde sammen som brødre, hvad ansvaret for deres ansatte betyder, og hvorfor dansk grillmad er så godt.

Af Marcus Højgaard
Foto: Marcus Højgaard
Gastro

På madtorvet i Hveensgade i Aarhus Ø hænger en tyk duft af friture i luften. Den kommer fra en lille hvid madbod, hvor to brødre dagligt servicerer aarhusianerne med klassiske ribbensandwich og deres egen nyfortolkning af frikadellesandwichen.

Burgerkonceptet Brødrenenes er med flotte salgstal og en nytænkning af dansk-grillmad buldret frem siden deres åbning sidste sommer. 

Halvandet år senere har foodtrucken, som de startede virksomheden med, kørt land og rige rundt, og konceptet er blevet udvidet med en fast madbod.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad, Gastronomi og Restauranter i Aarhus