Chokoladefondant
12 stk.


5 æg
200 g sukker
250 g mørk chokolade
160 g smør
125 g mel

Udstyr: små ovnfaste portionsforme

Pisk æg og sukker godt, til det bliver luftigt. Smelt chokolade med smør. Bland de to sager grundigt og pisk derefter mel i. Smør formene, og fyld dem totredjedele op med dej. Bag ved 180 grader i varmluftsovn i ca. 7 minutter. Fondanterne kan med fordel ledsages af lidt bærcoulis som vist på foto. Og en tussegammel portvin i glasset.

Tip: Laver du flere kager, end du skal bruge, så fryser du bare de overskydende ned til en anden gang.
__________

Gustavs Bistro & Butik
Classensgade 11A
2100 København Ø
Tlf. 5094 7957

gustavsbistro.dk »
__________

Følg gastro på twitter »
Bliv ven med gastro på facebook »

SE OGSÅ: Rabarbercrumble med marcipan og havregryn
SE OGSÅ: 6 opskrifter med restemad