Brian Ingberg får snart sin stjålne vodka til svimlende otte millioner kroner tilbage igen.

Vodkaflasken er nu blevet fundet på en byggeplads i Charlottenlund nord for København af en borger, efter den tirsdag nat blev hukket af to maskerede mænd under et indbrud i hans bar Café 33 på Vesterbro. Det oplyser Ingberg over for TV 2.

Der er bare et lille men. Vodkaflasken er tom.

"Jeg ville da helst have undværet det, men det er meget dejligt, at den er fundet. Men den skulle eftersigende være tom," siger han til TV 2.

Historien om den forsvundne vodkaflaske er gået verden rundt. Det er nemlig en hel særlig vodkaflaske, der har stået i Ingbergs store vodkasamling under baren.

Russo Baltique-vodkaen er den fjerde dyreste i verden og er lavet af tre kilo guld og fire kilo sølv, mens den har et læderbånd med den første Monte Carlo-bil fra 1912 på toppen.

Ingberg, der endda ikke var forsikret, har haft den udlånt på ubestemt tid af russeren Leoan Dartz, der er arving til Dartz-imperiet. Det vides endnu ikke, hvornår Ingberg får vodkaen udleveret igen. Indtil videre er den i politiets varetægt.

LÆS OGSÅ: Brian Ingberg har mistet en vodka til 8 millioner kroner: ”At sjæle netop den flaske var nok det dummeste, tyvene kunne gøre”

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft reklamerer for nyt, vegansk hakkekød: “Der er få ting i det her land, der gør folk lige så rasende, som når man påpeger nogle fejl ved den danske madkultur”

LÆS OGSÅ: Nemt og festligt: 3 lækre nytårs-cocktails fra 3 af byens bedste bartendere