Sponsoreret indhold
Et strejf af traditioner: Klassiske julesmage i nye klæder
Julen er hjerternes fest… men også lidt mavernes. Så hvorfor ikke nytænke klassikerne og gå innovativt til værks? Her giver vi vores bedste bud på opskrifter til dig, der drømmer om at skabe et moderne julemåltid med en skarp appel til julens mange traditioner.

Sponsoreret af Schulstad

Selvom julen ofte hyldes for at være hjerternes fest, er det alligevel ofte maden, der løber med opmærksomhed og ære. Men hvor julemiddagen består som en hellig gral, der ikke må ændres en my på, så indbyder julefrokosterne til kreative kulinariske udfoldelser, hvor de traditionelle julesmage og retter bliver fortolket på ny. Én ting er dog sikkert: Uanset hvor kreativt du går til værks i køkkenet, kommer du ikke uden om, at der skal brød på bordet.
Forsød julen med nye smagsoplevelser

Når julen banker på døren, kan du med fordel forkæle dine nærmeste med lækre, ekstravagante smagsoplevelser i hyggelige og jordnære rammer. Udsmyk julebordet med et moderne udtryk, og brug gerne friske ingredienser og æstetiske anretninger til at løfte bordets udtryk.
I samarbejde med Schulstad giver vi dig en opskrift på Rugbrødstapas med svampe, græskar og kartofler. Byd dine gæster på delikate rugbrødstapas med hjemmerørt mayo med kapers, æble og rosmarin på en bund af et saftigt og smagsrigt kvalitetsrugbrød fra Schulstad, der er kernen i enhver god julefrokost.
Ved at kræse ekstra om både ingredienser og anretning løfter du med ganske få greb julebordet til en elegant oplevelse med et nutidigt udtryk, som man har lyst til at dykke ned i og smage på.
Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Julemad