Med kokkeduoen Ronny Emborg og Michael Munk har Restaurant Prémisse lagt sig ud i den gastronomiske overhalingsbane – køkkenet er knivskarpt og Christian Aarø Mortensens vinhåndtering er second to none. Vi lagde ud med et glas ’2003 By Bollinger’ (den helt særlige og ret vidunderlige cuvé fra det vanskelige år, der ikke kastede Grande Année af sig), og derpå gik det slag i slag med den ene sublime anretning efter den anden.

En af appetizerne var ’Sol over Gudhjem’, hvor den røgede sild (eller i al fald røgsmagen) kom i form af en skum, og finalen på måltidet var en is på grønne ærter! Det lyder måske underligt, isen, men det var ikke desto mindre en af mine største ahaoplevelser med en dessert.

Restaurant Prémisses beliggenhed i kælderen under Molkets Palæ gør, at man ikke sådan dumper forbi ved et tilfælde, så søg det for guds skyld – og ikke mindst for din egen skyld. Restaurant Prémisse er på michelinstjernejagt, og de er bevæbnet til tænderne!

Restaurant Prémisse
Dronningens Tværgade 2
1302 KBH K
premisse.dk