Juni er lig med sommerfester og vil du servere andet end lys rosé og kolde bajere – selvom det intet fejler – er her tre klassiske cocktails, der køler ned, smager strålende og sætter skub i festlighederne.
Hæld limebåde, mynteblade og sukker i et glas. Pres mynte og limebåde sammen med sukkeret indtil der dannes en saft. Fyld glasset med knust is, og tilsæt rommen. Rør rundt, og hæld lidt danskvand i til sidst.
Air Mail
3 ½ cl Bacardi Cuatro Rom
1 ½ cl limesaft
1 cl honningsirup (5 dele blomsterhonning opløst i 1 del vand)
5 cl Martini Prosecco
Bacardi Cuatro, limesaft, honningsirup og isterninger shakes. Skænkes i et champagneglas og toppes af med Martini Prosecco.
Old Fashioned
6 cl Bourbon
1 bar-ske sukkersirup
3 dash Angostura bitter
Isterninger
Appelsinskal til pynt
Hæld Bourbon, sukker og bitter i et lowball glas. Fyld glasset med isterninger og rør indtil drinken er udvandet til rette styrke. Pynt med appelsinskal.
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.