PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Britannia

Foto: Sky Vision

Britannia

Ny serie med danske Nikolaj Lie-Kaas kan blive afløseren for Game of Thrones

Danske Nikolaj Lie-Kaas spiller med i den nye serie, der følger tre klaners kamp om magten i det romerske rige.

Søndag markerede afslutningen på den syvende sæson af Game of Thrones, og med en ventetid på hvad der efterhånden ligner to år, til den ottende og sidste sæson har premiere, er seriens mange fans blevet efterladt med et stort, sort hul i deres liv.

Men hvis du er en af dem, så fortvivl ikke. Den nye serie ‘Britannia’ er nemlig blevet spået til at være en ganske god pendant til Westeros-universet - og så får du endda danske Nikolaj Lie-Kaas i rollen som karakteren ‘Divis’ som erstatning for din manglende ugentlige dosis med Nikolaj Coster-Waldau. Ikke dårligt, vel?

Serien foregår i år 43 efter vores tidsregning og er inspireret af keltisk mytologi. Seerne følger her kampen mellem de tre klaner Druid, Celt og Roman om magten over riget Britannia.

Serien er skrevet af Jez Butterworth, som tidligere har stået bag James Bond-filmen ‘Spectre’, så vi kan godt allerede nu skrue forventningerne en smule op.

Foruden Lie-Kaas tæller castet en række andre talentfulde skuespillere, herunder britiske Mackenzie Crook fra ‘Pirates of the Caribbean’, Mackenzie Crook fra den britiske serie ‘The Office’ og Kelly Reilly fra ‘True Detective’.

Der er endnu ikke blevet offentliggjort en premieredato, men serien er planlagt til at blive sendt hos tv-stationen Sky til næste år.

LÆS OGSÅ: Her er alt det, du kan glæde dig til på Netflix i september

LÆS OGSÅ: 4 nye serier der kan dulme abstinenserne efter Game of Thrones

LÆS OGSÅ: Beboere klager over Game of Thrones-inspireret vejnavn