PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Tom Hardy

Se Tom Hardy som antihelt i den helt nye trailer til ’Venom’

Vi har set nok superhelte. Det mener superheltenes storproducent, Marvel, i hvert fald. Af selvsamme grund handler deres nyeste film om ondskab og antihelten Venom, der spreder kaos og truer menneskehedens eksistens.

I en verden fuld af godsindede helte, der gang på gang reder os fra udslettelse, må der nødvendigvis være en række mørke kræfter, som arbejder på at sabotere planeten.

Det er lige præcis en skildring af disse ondskabens kreaturer, som Marvels kommende spillefilm, ’Venom’, byder på. Filmen omhandler journalisten Eddie Brock, der i tide og utide transformeres til antihelten Venom – et af de monstre, der sørger for, at Spiderman konstant har en ny katastrofe at forebygge.

Der er lagt op til højspændt action, når Eddie Brock bliver ét med symbioten, der, efter at have plantet sine overnaturlige evner i hans krop, udfører sine grufulde handlinger gennem ham.

Den nye trailer fokuserer på det komplicerede forhold mellem Eddie Brock og hans nye, ondsindede ven, som han ufrivilligt har budt velkommen i sit liv, men hen ad vejen bliver komfortabel med.

Britiske Tom Hardy, som tidligere har medvirket i blandt andet Christopher Nolans ’Inception’ og ’The Dark Knight Rises’, er indehaver af filmens hovedrolle. Selvom den erfarne skuespiller er godt klædt på i genren, er det første gang, han står alene i spotlightet som den ubestridte stjerne i en blockbuster af denne kaliber.

’Venom’ har premiere d. 5. oktober, og du kan få en actionfyldt smagsprøve på Tom Hardys skuespilpræstation i traileren herunder.