Hvorfor har du lavet 125 GIFs af Bo Bech?
”Det startede i gymnasiet med, at vi altid satte ’Med kniven for struben’ på til filmaftener, når vi ikke kunne beslutte os for, hvilken film vi skulle se. Bo Bech er lidt ligesom en skuespiller i det program. Han overspiller sin rolle rigtig meget med en masse gestik og mimik. Det er derfor, han er så god til GIF-formatet. Han er så dramatisk. Pludselig fik jeg bare idéen til at lave et sprog udelukkende bestående af Bo Bech-GIFs.”

Hvad er det ved Bo Bech, der er så genialt?
”Han er en performer. Og så har han en vildt god timing. Det der med at smide en grimasse på det helt rigtige tidspunkt. Han har også en tendens til at bryde ind i folks intimsfære. Når han går helt tæt på folk og nærmest rusker i dem, og de før eller siden bryder sammen. Det er sådan, han arbejder. Han er kun sporadisk sympatisk, samtidig med at han er meget hård.”

Hvad kan resten af verden bruge de her Bo Bech-GIFs til?
”Ha ha, jeg var egentlig også lidt i tvivl om, hvor mange der egentlig kendte til Bo Bech. Men så slog jeg det op på Reddit (onlineforum, red.), og så har det vist sig, at han på en måde er sådan lidt kult. Der er i hvert fald mange, der har skrevet, at de også har haft det grineren over Bo Bech. Men jeg havde aldrig regnet med, at det ville nå så bredt ud.”

Kunne du godt tænke dig at møde Bo Bech?
”Nej. Jeg er ikke interesseret i at få ødelagt illusionen om ham.”

Kommer du til at lave et follow up? Eller er det kun Bo Bech?
”Der er faktisk en del flere Bo Bech-GIFs at hente. Han har været med i mange programmer. Jeg tror godt, at der kan komme 50 nye ud af det.”

Hvad er den bedste Bo Bech-GIF?
”Arh! Der er så mange gode. Der er en, jeg har kaldt ’den lille violin’. Han står sammen med en fyr, der beklager sig og kommer med undskyldninger, så vender Bo Bech sig om og spiller på en luftviolin. Den er sjov.”