Tom Hardy er ikke typen, der løber fra et væddemål. Det beviste han i går, da han langt om længe opfyldte sin andel af et væddemål, han lavede med skuespiller-kollegaen Leonardo DiCaprio helt tilbage i 2015, og nu har fået tatoveret teksten ‘Leo Knows All’ på sin overarm.

Idéen til tatoveringen opstod på settet til ‘The Revenant’, hvori DiCaprio og Hardy spiller rollerne som pelsjægerne Hugh Glass og John Fitzgerald. De to skuespillere indgik her et væddemål om, hvorvidt ‘The Revenant’ var filmen, der langt om længe kunne skaffe DiCaprio en Oscar - og det, der var på højkant, var permanent kropsudsmykning.

Da DiCaprio til Oscar-uddelingen i 2016 blev overrakt en pris for bedste mandlige hovedrolle, måtte Hardy derfor se nederlaget i øjnene. Det er dog først nu, han har opfyldt sit løfte og fået tatoveringen, som han efter Oscar-uddelingen kommenterede i et interview med Esquire.

“Jeg har ikke fået den endnu, fordi det er nederen. Han (DiCaprio, red.) skrev i virkelig grim håndskrift: ‘Leo knows everything’. Jeg sagde ‘OK, jeg får den lavet, men så skal du også skrive det ordentligt’.”

Hardys nye tatovering ligner dog stadig mest af alt mere eller mindre heldig håndskrift - men i det mindste har han nu bevist, at han er en mand, der holder sit ord.

LÆS OGSÅ: Første koncert i Danmark nogensinde: Eminem nyt hovednavn på Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: Derfor er det så svært at skrive en sex-scene

LÆS OGSÅ: Verdens bedst betalte skuespiller Mark Wahlberg: "Jeg elsker ganske enkelt bare helte"