Zlatan Ibrahimovic er god for 1,1 milliarder svenske kroner. Det viser det svenske finansblad Veckans Affärers årsliste over svenske milliardærer. 

Formuen placerer den 36-årige fodboldspiller som Sveriges 166. rigeste, med pæn afstand op til Ikea-stifter Ingvar Kamprad med 620 milliarder på førstepladsen, men alligevel med god volumen i pengepungen, skulle vi mene.

Manchester United-spilleren forsøger at få sine fodboldindtægter til at vokse, blandt andet med medejerskaber i computerspilfirmaet Isbit Games (der har spillet Zlatan Legends på vej), drikkevareproducenten Vitamin Well og gamingplatformen Challengermode.

Men hvad bruger han sine penge på, når man bare skal more sig? Det har Business Insider kigget nærmere på, og de beretter blandt andet følgende:

 

Ibrahimovich ejer masser af ejendomme rundt om i Sverige. For eksempel dette byhus til 110 millioner svenske kroner. Huset er en ombygget kirke, der ligger på Storgatan i den mondæne Stockholmbydel Östermalm.


Desuden ejer fodboldstjernen et feriehus i skisportsbyen Åre til 2,2 millioner svenske kroner og et strandhus til 13 millioner på Resarö uden for Stockholm.

Når han skal til og fra øen kan han benytte sig af sin egen båd, en Riva 100 Corsaro motoryacht.

Og skal han rejse over land, tiltrækker han sig opmærksomhed i en Porsche Spider 918, der skulle stå i otte millioner svenske.

Man mener også at have set ham i en gul Ferrari 963 LaFerrari.

Ibrahimovic’ forkærlighed for hurtige biler er velkendt. Mere overraskende er det måske, at han har anskaffet sig en hurtigløber af kød og blod, nemlig hesten Grande Dieni.

Den svenske fodboldspiller har dog ikke daglig glæde af den, så længe, han bor i Manchester, eller opholder sig i Stockholm for den sags skyld, idet hesten bor og konkurrerer i ridebanespringning i Holland.