Sponsoreret af Coca Cola

Du kender udtrykket - gammel vin på nye flasker. Her forholder det sig bare omvendt. Det verdensomspændende brand, Fanta, har netop lanceret en spritny sodavand i en lækker, klar grøn farve, og du er inviteret til at skrue kapslen af, sætte flasken for munden og gætte den helt nye smag. Eller skulle man hellere sige smage? Farven er nemlig den samme i alle flasker, men du kan aldrig være sikker på, hvilken smag du lukker op for, når du tager en slurk af din sodavand. Så tag udfordringen op, og dyst løs enten med familie, venner eller kolleger – der er fede præmier på højkant!

Fanta for the win

#WhatTheF****! Sådan vil det lyde for mange tørstige danskere, når de tager en slurk af den mystiske Fanta. Den nye sodavand findes nemlig i et antal ukendte smagsvarianter og henvender sig til dig, der trænger til at udfordre familien derhjemme eller kollegerne over Zoom. Prøv derfor den nye Fanta, og se, hvem der kommer tættest på den rigtige smag. Du finder konkurrencen her.

Taste of green

Hvilke og hvor mange smagsvarianter, der gemmer sig bag den grønne farve, ved kun Fanta.

Når vi smager på noget grønt, kommer vi ofte til at tænke på grønne frugter eller grøntsager. Men selvom farven er grøn, vil varianterne ikke nødvendigvis smage ’grønt’ som f.eks. kiwi eller æble. Smagen kan sagtens være en helt anden, end farven indikerer,”  siger Michelle Olsen, Experiential & Assets Manager fra Fanta Danmark, der håber, at mange vil gætte med på, hvad de nye Fanta smager af:

”Vi håber, at den nye Fanta vil skabe masser af leg og gætterier i alle aldersgrupper, og vi glæder os til at kunne tilbyde danskerne et spændende og sjovt produkt.”  

Nu tænker du måske, at du bare kan kigge på listen over ingredienser på etiketten for at gætte dig frem til den rigtige smag. Men her er der ingen hjælp at hente, for selvom ingredienslisten overholder samtlige krav, afslører den ikke den præcise smag. Så du er ganske enkelt nødt til at sætte gang i dine egne smagsløg, hvis du skal gætte rigtigt.

Klik dig ind på www.fanta.dk, og kom med dit bud på, hvad den nye Fanta smager af – er det f.eks. vandmelon, jordbær, kiwi eller noget helt fjerde? Der vil løbende være præmier på højkant til dem, der rammer de helt rigtige smage.