Hvilken offentlig person synes du er mest velklædt?

”Jeg har altid godt kunnet lide biler, så det er nok Paul Newman eller Steve McQueen. De kunne virkelig være laidback i et par chinos, en hvid T-shirt og et par Converse, men med en fed attitude. De vidste, de var gode, men havde ikke brug for at skrige det. Jeg kan også godt lide, at det er forholdsvist nemt at ramme den stil. De gik altid med Rolex Daytona, fordi der var tidtagning i uret, så det havde et praktisk aspekt, når de var ude at køre. Jeg siger ikke, at man ikke skal have et kronograf-ur, hvis man ikke er racerkører, men på de to gav det bare mening.”

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Jeg har et par Levi’s Vintage Shrink-To-Fit fra 2009 i klassisk denim, som jeg stadig går i. Det er klart mine yndlingsbukser. Man skal virkelig ikke undervurdere et par jeans, der er blevet gået godt til. Generelt kan jeans altid repareres, men de er faktisk på grænsen til at være for slidte, så jeg er begyndt at spare på dem. Dem har jeg gået med jævnligt de sidste 7-8 år. Det klassiske er ret meget mig, så jeg går ofte i jeans og T-shirts.”

Hvilken ting i din garderobe har den bedste historie?

”Jeg har en Juventus-trøje, som jeg fik af Pirlo, da vi (FCK, red.) spillede 1-1 mod dem i Parken. Jeg bytter sjældent trøjer, fordi det faktisk er ret akavet. Men vi havde spillet en god kamp, og jeg stod alligevel og snakkede med ham efter kampen. Så spurgte jeg. Min svigerfar (Henrik Jensen, tidligere Brøndbyspiller- og træner, red.) har også spillet mod Juventus. Han har en gammel Juventustrøje i en tung bomuldskvalitet. Hvis du rockede den på gaden i dag, ville du få en masse credit. Desværre er de nye trøjer blevet helt moderne og lette, men jeg giver den alligevel 20 år, så er den helt sikkert tilbage.”

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Jeg gad godt have en pelsjakke. Det skulle være sådan en stor kåbeagtig en, man binder på maven. Jeg ser ret mange kvinder have den, men jeg har ikke fundet en til mænd, for det skal heller ikke være for meget. Jeg er ikke ude og lede specifikt efter den, men måske falder jeg over den en dag. Det er lidt et statement. Man behøver ikke have andet på, fordi den er nok til at sætte tonen. Men tanken om bære den, er højst sandsynlig bedre, end jeg ville se ud med den på.”

Hvilken tendens håber du aldrig kom­mer igen?

”Lange T-shirts til mænd, der ligner kjoler. Generelt er jeg ikke så vild med den der Kanye West-ting, men jeg ser det heldigvis ikke så meget mere. Det er mest folk, der normalt har en rigtig fed stil, men som gerne vil skabe lidt røre.”

Ved hvilken lejlighed har du følt dig mest velklædt?

”Jeg har altid godt kunne lide at have et suit på. Dengang jeg skulle finde min egen stil, prøvede jeg også at se, om jeg var typen, der gik med slips til hverdag. Men det passer bare ikke ind i min livsstil. Hvis jeg skulle på kontor hver dag, ville det give god mening, men fordi jeg træner to gange om dagen, ville det være alt for ubekvemt og upraktisk. Jeg kan godt lide, at der er nogle bestemte rammer til et bryllup, hvor man kan have jakkesæt eller smoking på. Dér føler jeg mig velklædt. Jeg skal faktisk ud at finde en ny smoking. Den, jeg havde, gik i stykker til sidste bryllup, da jeg prøvede at lave ormen.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte nummer 8: Jannik Vestergaard