Nyt Omega 'Speedy Tuesday' blev udsolgt på under to timer
Foto: Omega

Nyt Omega 'Speedy Tuesday' blev udsolgt på under to timer

De røg hurtigt - rigtig hurtigt.

Omega Speedmaster ’Speedy Tuesday’ er et fænomen.

Sådan beskrev vurderingsekspert i armbåndsure hos Bruun Rasmussen, Kristian Haagen, Omegas specialproduceret ur i efteråret til Euroman. Det var til en artikel omkring de syv bedste moderne ure at investere i, hvis du ville tjene mange penge i fremtiden.

Der er nemlig det med 'Speedy Tuesday', at der kun bliver lavet 2.012 ure, hver gang det sælges. Første udgave røg på under 4,5 time.

"Speedy Tuesday’ er et af de mest efterspurgte moderne ure, og der sidder mange samlere, som gerne vil give overpris for det, på trods af, at det er et spritnyt ur," forklarede Haagen dengang.

I dag blev den rekord dog slået.

2018-udgaven af uret, der har fået navnet 'Ultraman', kom til salg klokken 12.00 på en online-auktion på Omegas Instagram, og på under to timer var der udsolgt. Nærmere bestemt efter 1 time og 53 minutter og 17 sekunder.

Historien med 'Speedy Tuesday' er, at det startede som et hashtag på Instagram og blev senere produceret i 2012 - deraf oplaget på 2.012 ure.

2018-udgaven er en hyldest til Omega-serien 'Ultraman', der fik sit øgenavn, efter at uret var med i en japansk tv-serie med samme navn tilbage i 1970'erne.

Uret har ifølge Omega klare referencer til deres 1967 'Moonwatch'.

Se flere billeder af 'Speedy Tuesday Ultraman' her:

 

LÆS OGSÅ: Modeserie: 11 outfits til de langsomme sommerdage

LÆS OGSÅ: Sommerens fodtøj er H2O-badesandalen i dyr forklædning: Gucci, Prada og Balenciaga laver den alle

LÆS OGSÅ: Højsæson for Hawaii-skjorten: 10 fede og friske eksempler

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure og Omega