Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

The Notorious BIGs ikoniske Versace-solbriller relanceres

Versace relancerer Biggie Smalls’ ikoniske solbriller

Før Asap Rocky, Kanye West og Tyler The Creator, var det nogle af hiphop-genrens ’grand old men’, der svingede taktstokken i modeverdenen. Det var historiske rappere som The Notorious B.I.G., der gjorde designervarer populært på gadeplan, og hans stilistiske eftermæle hyldes nu af Versace i skikkelse af et par solbriller.

Versace, Versace, Versace, Versace…

Sådan sang Migos om det italienske modehus tilbage i 2013, og selvom kreativiteten i lyrikken ikke fornægter sig, får den alt andet lige svært ved at konkurrere med kreativiteten i Versaces designs.

Nu skal det ikke handle om Migos, men derimod én af de foregangsmænd, der banede vejen for dem, nemlig Notorious B.I.G. Han både rappede om og bar Versace-solbriller i flæng, men det har i lang tid ikke været muligt at få fingre i den specifikke model – indtil nu. Versace genudgiver nemlig den efterspurgte Medusa-model med det sekskantede stel, som blev særlig kendt for at være fast inventar på næseryggen af den afdøde Brooklyn-rapper Biggie Smalls.

Det er hiphop-nostalgi, når det er allerbedst, og skal du alligevel ud og investere i et par solbriller til at gardere dig mod vintersolen, kan du lige så vel gøre det i bedste Biggie-stil.

Godt nok er solbrillerne egentlig en dame-model, men det er hverken første gang, at mænd stjæler lidt inspiration fra kvindemoden, eller en rapper gør noget atypisk til allemandseje.

Versace-solbrillerne lander i et begrænset oplag, og kan købes hos Barney’s til 1913 kroner.