Det danske modemærke Won Hundred har slået hovederne sammen med Scoop Models og Amnesty International om en ny T-shirt med budskabet 'Love is not a crime'. Formålet med T-shirten er at indsamle penge, der kan være med til at bekæmpe forfølgelsen af homoseksuelle i Tjetjenien.

Troværdige kilder har over for Amnesty International bekræftet, at homoseksuelle mænd systematisk bliver jagtet i den russiske republik. Over 100 mænd skulle ifølge den russiske avis Novaya Gazeta været blevet bortført og tortureret, ligesom de er blevet tvunget til at opgive navne på andre homoseksuelle personer.

Fra d. 3. august bliver den nye unisex T-shirt tilgængelig online på wonhundred.com og amnesty.dk og i Won Hundreds butikker. Den koster 250 kroner, og alt overskuddet går til Amnesty International, som sørger for at pengene kommer videre, hvor de kan hjælpe. 

For at gøre opmærksom på det nye projekt holder Won Hundred et arrangement i deres nye butik på Ny Østergade 25 i København tirsdag den 8. august kl. 17. Alle er velkomne. 

Sammen med Scoop Models har Won Hundred skudt en kampagne, hvor der netop er fokus på, at kærlighed kan være mange forskellige ting. Du kan se et udpluk af billederne her: 

LÆS OGSÅ: Her er den nye sæsons 14 fedeste T-shirts

LÆS OGSÅ: Norse Projects udgiver nye sneakers i samarbejde med Adidas

LÆS OGSÅ: 12 vanvittigt dyre sneakers vi gerne vil stikke fødderne i