Denne episode af Arbejdstitel er sponsoreret af Loewe og On.

Malene Malling startede sin karriere som modeskribent for Nylon og britisk Vogue, inden hun søsætte sit eget magasin Cover, der gennem et årti var en toneangivende magtfaktor i dansk mode. I dag er hun indehaver af Malling Publications og tøjbrandet La Bagatelle. Og så er hun en veloplagt gæst i det nye afsnit af ’Arbejdstitel.

Her taler hun med Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné om britisk arrogance, gårdhaven på Hotel Costes, påskeferier på La Colombe d’Or, kunsten at sammensætte et godt middagsselskab og meget, meget mere.

Programmet runder naturligvis også det populære format ’Overvurderet/Undervurderet’, hvor de to værter i samråd med Malene Malling tager stilling til håndlavet keramik, højtider, gode manerer og Michael Jordan.

LoeweOn1.jpg

Og så er vi glade for at annoncere en lille nyhed i Arbejdstitel-regi: Programmet har fået en partner på afsnittet, nemlig luksusbrandet Loewe og det schweiziske sportswearbrand On, der sammen har skabt en hightech outdoor-kollektion med bl.a. trail-løbesko, t-shirts, løbetøj og en parka.

Oplev kollektionen i Loewe x Ons pop-up shop i Collage The Shop i Illum, der netop er åbnet.

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ kan høres helt gratis øverst i artiklen her eller på alle andre podcastplatforme.