Der er mange eksempler på unge spillere, der er kommet galt afsted med deres dyre biler. Nogle har kørt for hurtigt, andre for påvirket og nogle gange begge dele. Og så er der de uheldige som danske Peter Degn, der for sin første lønchek fra Everton gik ud og købte en knaldrød Porche. (Everton er blå, mens rivalerne fra Liverpool FC er røde).
Alex Ferguson havde generelt ikke meget til overs for forkælede fodboldspillere. Og faktisk havde han én bestemt regel, når det kom til unge og biler. Når man var under 25 år, måtte man ikke eje en sportsvogn. Punktum.

Det fortæller Wayne Rooney, der netop er skiftet fra United til Everton, til programmet talkSPORT.

”Fergie var den bedste. Han overkomplicerede aldrig noget. I dag er der næsten for meget information omkring det hele. Han havde den rette balance, og hans man-manegement var uden sammenligning. Han vidste, hvilke spillere han kunne skælde ud, og hvem han skulle lægge en arm om.”

Ferguson var berømt og berygtede for sin ’hårtørrer’-tilgang, hvor han kunne råbe af en spillere, så håret stod bag vedkommende. Og Wayne Rooney fortæller, at det ofte var ham og Ryan Giggs, det gik ud over.

”Det gav mig et løft. Jeg tror, han vidste, at vi to havde karakteren til at gå og forbedre vores præstation.”

LÆS OGSÅ: Conor McGregor har rejst sig igen: Nu starter han sit eget tøjmærke

LÆS OGSÅ: Chelseas Alvaro Morata kalder Premier Leagues forsvarsspillere sløsede

LÆS OGSÅ: David Beckham køber byggegrund til fodboldstadion i Miami