1. ”Hvorfor taler vi aldrig om Rigoberto Urán?”

2. ”Med måden, som Michael Mørkøv gebærder sig på i en hektisk finale, skulle man næsten tro, at han var blevet født midt i et cykelfelt.”

3. ”Det burde ikke være fysiologisk muligt, at Remco Evenepoel har så stor en motor.”

4. ”Asgreen er jo et sandt wattmonster. Han kan træde alle ud af hjulet, som var han ’Den smilende dræber’ på vej op ad Monte Zoncolan. Jeg håber ikke, han har smidt for meget af formen.”

5. ”Pogacar må ligge og smile i sin seng over den form, som Rafal Majka er i. Det giver jo nærmest minder om Sylwester Szmyd i sin storhedstid for Liquigas.”

6. “Det er simpelthen dansk selvudslet, når det er værst, at ingen nævner Mads Pedersen som kandidat til den grønne trøje.”

7. ”Har du set, hvordan Matej Mohoric ligger ind over cyklen? Det er aerodynamik på næste niveau.”

8. ”Der er ingen, der har kørt på cyklen som Alberto ’El Pistolero’ Contador. Det var une danse sur le velo, som Jørgen Leth sagde.”

9. ”Hvis Stefan Küng smider et par kilo mere, har vi en ny Bradley Wiggins. Den udvikling havde jeg ikke set komme.”

10. ”TV2 kører den mere danskerglade og folkelige dækning, mens Eurosport har en lidt mere objektiv og nørdet tilgang til tingene. Men jeg skal faktisk hverken læse artikler det ene sted eller se ekspertklip det andet. Nej, du. Jeg skal læse Esben Schjørrings tweets religiøst. Det er dér, at guldet findes.”

11. ”Det er så banalt at diskutere, om Mørkøv selv kunne vinde sprinteretaper. Lad os nu bare glædes over hans evner som lead out-rytter.”

12. ”Han har altså et godt souplesse, den gode Fuglsang.”

13. ”Jeg har altid været skeptisk over for de pessimister, der mente, at cykelsporten døde i takt med cykelcomputerens indtog. Så tak til Tadej Pogacar. Det er så rart at kunne sige: ’Hvad sagde jeg?’”

14. ”Sepp Kuss har en unik evne til altid at ligge i vinden.”

15. ”Få hold animerer løbene så meget som Intermarché-Wanty. Så kan det godt være, at deres trøje er en skændsel, men ingen fortjener en plads på WorldTouren mere end dem.”

16. ”I min verden er det kun Mathieu van der Poel, der kan bære hvide bibs.”

17. ”Det er altså ærgerligt, at Ivan Garcia Cortina ikke blev den nye Juan Antonio Flecha. Så meget spildt potentiale lige dér.”

18. ”Jeg håber virkelig meget, at jeg får Daniel Friebes biografi om Jan Ullrich, ’The Best There Never Was’ i fødselsdagsgave.”

19. ”Det eneste, jeg ønsker, er, at Thibaut Pinot vinder en stor bjergetape efter et soloridt og står på podiet i Paris iført prikker.”

20. ”Noget med Fausto Coppi.”

21. ”Hold øje med Nairo Quintana, når feltet kører over Storebæltsbroen. Han forstår altså at ligge i læ som få andre.”

22. “Løbet kan jo ændre sig radikalt hvis der kommer corona i Jumbo-Visma- eller UAE-bussen. Mon det i virkeligheden er Ben O’Connors eneste chance?”

23. ”Er det bare mig, eller bliver kampen om den grønne trøje det mest spændende at følge i dette års Tour?”

24. ”Jovist var han dopet op til begge ører, men Riccardo Ricco havde altså et antrit, der ikke er set før eller siden.”

25. ”Er vi ikke snart færdige med at diskutere, om Bastian Emil er den nye Jørgen Leth? Lad os bare nyde, at vi kan opleve dem sammen.”

26. ”Nøgleordet til denne Tour bliver ’kontrakørsel’.”

27. ”Ingen har været så lirens som Ivan Basso på vej mod sejren på La Mongie i 2004.”

28. ”Der er virkelig en tendens til at overse vejkaptajnernes rolle.”

29. ”Kristjan Koren var da en glimrende rytter, men havde du fortalt mig for 10 år siden, at Slovenien skulle være verdens bedste cykelnation i dag, havde jeg kaldt dig for Henrik Juul Jensen.”

30. ”Græd du også, da Tyler Hamilton vandt 16. etape i 2003 med et brækket kraveben?”