I september meldte det nyeste medlem af iPhone-tronfølgen sin ankomst. Men det ser allerede ud til, at vi atter kan glæde os og begyndte at vente i spænding på nyt Apple-kræs.  

Ifølge Wall Street Journal er der nemlig en iPhone 8 på vej allerede efter i det nye år, og der er naturligvis opgraderinger at hente.

For det første vil skærmen på den nye iPhone var buet og have en højere opløsning end sin forgænger. I stedet for en LCD-skærm har 8’eren et OLED display, der måler omkring 14,7 centimeter.

Designmæssigt har man kigget tilbage på 4’eren i forhold til glas- og metalsammensætningen.

På den buede skærm vil der ikke være en hjemknap at finde, til gengæld kan telefonen oplades trådløst, og OLED-displayet betyder, at telefonen bliver noget tyndere end de tidligere modeller. En OLED-skærm består nemlig af et tyndt organisk materiale og kan lyse på begge sider.  

En mindre detalje er dog, at 8’eren på grund af sine opgraderinger bliver dyrere end 7’eren, der i dag koster et sted mellem 5.799 og 6.899 kroner alt efter, hvilken model man vælger.

Angiveligt har Apple haft gang i ti forskellige prototyper i laboratoriet. Nu er ti blevet til to, og allerede næste år kan vi forvente, at den helt nye version er på markedet.

På diverse tech-sider skriver man, at den nye iPhone kommer til at minde meget om Samsung Galaxy S7 Edge-telefonen på grund af den buede skærm og OLED-displayet, der allerede er i handlen.

LÆS OGSÅ: Klæd din iPhone ud som en eksploderet skandaletelefon

LÆS OGSÅ: Kodak har lavet en smartphone til dig, der helst bare vil tage gode billeder

LÆS OGSÅ: Nu lader Mastercard dig betale med en selfie