Sko og musik er ikke længere nok for Kanye Wests kreative talent. 

I hvert fald ikke ifølge multikunstneren selv. I et nyligt interview med BBC's Annie Mac erklærede Kanye nemlig, at han vil samarbejde med Ikea om en ny serie af møbler.

"Jeg er nødt til at arbejde sammen med IKEA - lave møbler til indretning, til arkitektur," sagde han til BBC Radio 1, hvorefter han tilføjede i bedste selvfede Kanye-stil:

"Hey IKEA! Lad Kanye skabe, lad ham lave denne ting, for ved I hvad? Jeg vil have en seng som, han laver, jeg vil have en stol, han har lavet."

Opfordringen til et samarbejde er selvfølgelig ikke gået IKEA's næse forbi, og nu har den australske afdeling svaret rapperen.

Og afdelingen er tilmed gået så langt, at de har skabt en detaljeret visualisering af, hvordan et Kanye-samarbejde kunne se ud. Den viser en stor seng, der formentlig er en reference til den gigantiske seng i Kanye's omdiskuterede "Famous" video, hvor en række kendte ligger nøgne sammen, samt en instruktion til, hvordan skruerne skal sættes i tilført teksten:

"Hej Kanye, we’d love to see what you’d create…we could make you Famous!"

Hos IKEA er man vist ikke tvivl om, hvem der egentlig vil få mest ud af et samarbejde.

Koblingen mellem IKEA og Kanye er måske ikke helt fjern. Tidligere på året florerede der på nettet billeder af Kanye, der besøgte IKEA's svenske hovedkvarter i Almhult i Sverige.

Og på Twitter har Kayne allerede vist de spæde tegnestreger på hans version af en seng til hans master bedroom. 

Så hvem ved: Måske vi fremover kan falde i søvn med Kanye i ørerne i en Kayne seng?