Brug tiden i toget til noget fornuftigt. Det gør October Jones, og det har gjort ham populær på Twitter. Vi forstår hvorfor.

Nogle læser. Andre kigger ud af vinduet. Mange tjekker Facebook på telefonen. Ikke October Jones. Han bruger tiden som pendler til noget langt mere kreativt: At tegne hoveder på små stykker papir, holde dem op foran sine medrejsende og knipse et billede.

October Jones tweeter derefter billederne af sine medrejsende tilsat tegneseriehoveder. Og det nyder hans 80.000+ followers godt af. October Jones sans for at koordinere farver og kropsfigurer, så både 'Find Holger', Hulk, Batman og Spiderman optræder som langt sjovere ansigter på de uvidende togpassagerer.

October Jones blev internetberømt, da han startede bloggen Text From Dog og senere udgav en bog med de bedste korrespondancer. Hans tegninger fra toget er endnu ikke udkommet i bogform, men mon ikke det snart sker. Indtil da kan du se et udsnit herunder og følge October Jones på Twitter.FACEBOOK Bliv ven med Euroman