Først forsvandt den officielle trailer pludselig på YouTube. Og da premieretidspunktet ramte 1. marts dukkede dokumentaren 'The Larry David Story' heller ikke op som lovet på HBO Max. Det er dog, hverken teknikken, der driller hos streamingtjenesten, eller din egen browers skyld, at skærmen er sort.

Larry David, manden bag nogle af verdens sjoveste serier som 'Seinfeld' og 'Curb Your Enthusiasm', har selv aflyst den nye dokumentar. Han ombestemte sig bare få timer før premieren.

Hvorfor? Og har han trukket sig helt fra projektet? Spørgsmålene var mange fra fansene, før HBO endelig vendte tilbage med en officiel begrundelse senere på dagen. 

"'The Larry David Story' på HBO Max bliver udskudt. I stedet har Larry besluttet, at han vil gøre det foran et publikum," meddelte streamingtjenesten på Twitter.

Dokumentaren kredsede oprindeligt om en længere samtale mellem Larry David og hans livslange ven Larry Charles, som også har instrueret miniserien. De to venner snakkede om Davids rejse til toppen. Fra de tidlige dage i hans karriere, hvor han som en ubeslutsom, ung mand ledte efter sin vej i livet og så frem til i dag og en status som en comedylegende.

Nu skal samtalen mellem David og Charles altså i stedet opføres live. Formentlig fordi David foretrækker at få større indflydelse på det endelige produkt.

Vi må væbne os med tålmodighed.