Disse film og serier skal du tjekke på HBO i februar
Foto: HBO

Disse film og serier skal du tjekke på HBO i februar

8. sæson af ’The Walking Dead’ er lige på trapperne, HBO’s prisvindende talkshow med John Oliver er tilbage, og i ’O.G’ er en fange tæt på at se friheden efter 24 år bag tremmer.

The Walking Dead

De færreste serier formår både at overleve og forblive interessante gennem så mange sæsoner, som ’The Walking Dead’ efterhånden har fået – men ikke desto mindre er zombieserien stadig utrolig populær, både blandt fans og anmeldere. Midt i februar rammer 8. sæson HBO, og du kan allerede nu forberede dig på en højintens kamp mellem Rick Grimes og The Saviors’ tyranniske leder, Negan.

Premiere d. 15. februar

 

Last Week Tonight with John Oliver

Det er med stor succes, at John Oliver formår at komprimere den forgangne uges begivenheder i en halv times skarp satire. Gennem fem sæsoner har den britiske talkshowvært uddelt eklatante, men velplacerede svinere til Trump-administrationen, lavet satiriske analogier i massevis og fået hashtags til at gå viralt. Nu kommer sjette sæson af det prisforgyldte talkshow, som vandt fire Emmys både sidste år og forrige år.

Premiere d. 19. februar.

United Skates

Måske vidste du heller ikke, at undergrunds-rulleskøjtesamfundet i USA har fostret hiphop-talenter som Salt-N-Pepa, Coolio og Alonzo Williams. Ikke desto mindre fortæller musikdokumentaren ’United Skates’ historien om den uvurderlige rolle, som rulleskøjte-subkulturen spillede for både vedligeholdelsen og fremvæksten af hip hop-musikken, dengang Vestkystens rappere var mere undergrund end mainstream. Forvent at blive klogere undervejs.

Premiere d. 19. februar.

O.G

Louis var engang en af fængslets hårdkogte indsatte, men gennem de seneste 24 år har han siddet bag tremmer – og nu er det ved at være tid til, at han skal løslades. Hvis altså ikke, at Louis sætter det hele over styr. En ny fange er nemlig kommet til, og da en af fængslets værste grupper udpeger ham som bytte, træder Louis til for at tilbyde sin beskyttelse. Det, imidlertid, kommer til at have en høj pris. 

Premiere d. 24. februar.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, HBO, Film og Streaming