Hvem husker ikke dengang, Peter Schmeichel overraskede til Robbie Williams-koncerten i Parken i 2006 med ’Feel’ på keyboard og i 2017, da han akkompagnerede den britiske popstjerne på guitar?

Nu vil den tidligere målmand igen udfolde sine musikalske talenter, men denne gang i bandet The Ones, som han har dannet sammen med Nicklas Schneidermann og Anders Ramhede fra Magtens Korridorer.

”Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument,” siger Peter Schmeichel i en pressemeddelelse.

”I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen.”

The Ones skal danne rammen om et nyt rock’n’roll-talkshow, som til efteråret rejser landet rundt. Talkshowet skal være en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik med anekdoter og personlige erindringer fra Peter Schmeichels liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90’erne, Brøndby, landsholdet og legender, skriver de i pressemeddelelsen.

The Ones kan opleves i syv Rock’n’Talks til efteråret fra 22. september til 1. oktober 2022:

22.09 – STAGEBOX, København
23.09 – KulturCenter Skive, Skive
24.09 – Grønnegades Kaserne, Næstved
28.09 - Monjasa Park, Fredericia
29.09 – Turbinen, Randers
30.09 – Tobaksgaarden, Assens
01.10 – Horsens Ny Teater, Horsens