Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Dansk modeagentur åbner ny herretøjsbutik i København
Foto: PR

Dansk modeagentur åbner ny herretøjsbutik i København

Modeagenturet Rich & Hanc åbner butik i København, der blandt andet kommer til at føre det lovende, nye danske mærke Sunflower.

Senere på ugen får københavnske modeentusiaster en ny butik at spendere deres hårdt tjente penge i. Det sker, når modeagenturet Rich & Hanc slår dørene op for en ny herretøjsbutik i Larsbjørnsstræde i indre København.

Her vil folkene bag agenturet, der er grundlagt i 2012 af Kasper Spacey og Mads Hancock, sælge tøj fra en række af de brands, som de repræsenterer på det europæiske og amerikanske marked. I butikken vil man blandt andet kunne finde kollektioner fra The North Face, Suicoke, Doxa Run og Rich & Hancs eget solbrillemærke Flatlist, der også sælges i nogle af verdens førende retailers som Mr. Porter, End Clothing og Opening Ceremony.

Desuden vil man i Rich & Hancs butik kunne købe det nye danske mærke Sunflower, som flere i den danske modebranche spår en særdeles lovende fremtid.

"Jeg tror, at Sunflower kan blive Danmarks svar på Acne," har Euromans moderedaktør Frederik Lentz Andersen blandt andet sagt om det nystartede tøjmærke.

I forbindelse med åbningen inviterer Rich & Hanc til reception i butikken 31. maj i Larsbjørnsstræde 26.

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Herretøj og Solbriller