Mange mener, det er beklædningsgenstanden, der markerer overgangen fra dreng til mand. Andre forbinder det med at være en trist kontor-uniform med mange unødvendige og umoderne regler og forbud.

Ikke desto mindre kommer alle mænd til på et tidspunkt at tage stilling til, om de skal købe et jakkesæt. Om ikke andet til store begivenheder som bryllupper og begravelser.

I en helt ny udgave af ’Garderobesnak’ – vores podcast om mode og stil – taler vi denne gang udelukkende om jakkesættet. Med os er to af Danmarks bedst klædte mænd, programchef på Radio 24Syv Mikael Bertelsen og radio- og tv-vært (blandt mange andre ting) Esben Bjerre.

Mikael Bertelsen fortæller blandt andet om, hvordan jakkesættet siden finanskrisen er blevet sidestillet med at gå med rygmærke på grund af den omfattende økonomiske svindel, der ofte blev udført af ’banditter i habitter’.
Og Esben Bjerre afslører hvilken jakkesæts-fejl, der kan få ham til at gå hjem fra en julefrokost.

Det, og mange andre ting, kan du høre i denne specialudgave, der er optaget i Hugo Boss’ butik i Østergade i København. Det er den, fordi Hugo Boss er vores helt nye podcast-sponsor, hvilket betyder, at vi kan bringe dig mange flere podcasts om stil, mode og meget mere.

Værter er moderedaktør Frederik Lentz Andersen og digital redaktør Emil Norsker.

Lyt til den her på nedenstående link eller på iTunes.