Mehari.jpg

Citroën Mehari

Mehari ligner mest af alt en undervogn, der har fået rammen fra en trailer monteret. Det er skrabet minimalisme, som kun arrogante franskmænd kan slippe afsted med, men alligevel er der få andre sommerbiler, der er så gennemført vellykkede som Citroën Mehari. Komfort er en by i Rusland, sikkerheden lige så, til gengæld er du garanteret solskin og lange blikke, hvis du er den stolte indehaver.

Mercedes.jpg

Mercedes-Benz 350 SL

Kulturelitens foretrukne kampvogn i de varme måneder. Intet råber mediechef mere end en cabriolet fra Mercedes-Benz fra 1970’erne. Herlighedsværdien er mere værd end regningerne fra værkstedet, så husk den post i budgettet, men til gengæld er der noget ubekymret schwung over at indtage sommerlandet i en gammel model fra Stuttgart, der er blevet passet og plejet gennem alle årene.

Saab.jpg

Saab 9-3 Cabriolet

Et badekar på hjul, men med kæmpestort potentiale til at blive en nyklassiker. Vi holder af de organiske, runde former og vælger helst en med hvid læderstue. Plads til hele familien (eller hvem du nu kan finde på at samle op) er et stort plus, og fordi modellerne fra omkring årtusindskiftet endnu ikke har fået så meget alder, er køreoplevelsen i Saab 9-3 stadig nogenlunde nutidig.

 

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

Sommeravis1.jpg

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.