Pernille Skippers mor ville ikke have, at hendes datter skulle have tatoveringer. Overhovedet. Men det kunne ikke holde Pernille tilbage. Sammen med to venner, Michael og Martin, tog hun et stykke varmt metal og fik en brændemærket stjerne. Det man blandt tatovører kalder brandig. Hvilket landmanden også gør på sine køer.

”Den sidder på min ankel. Helt dumt og grimt. Og det gjorde pisse ondt, så lad være med det,” siger Pernille Skipper i det nye afsnit af ’Under nålen med Tue & Tony’. Hun er dog taknemmelig for, at hendes mor ikke gav hende lov til en tribal-tatovering, der var meget populære på det tidspunkt, for så havde hun fået en over lænden.

Gruppebillede.jpg

Timm Vladimir har mange tatoveringer. Den første fik han lavet allerede som 16-årig, men siden skulle der gå mere end 20 år, før han fik flere. Da han så kom i gang igen, gik det stærkt. Og de seneste fire år har han fået lavet mere end 20. Flere af dem bliver lavet på én gang.

”Jeg blev bidt af bacillen for tre et halvt år, og jeg er slet ikke færdig med det endnu,” siger han.

Du kan høre hele podcasten, der, hvor du normalt finder din podcasts. Her kan du også høre, hvor langt Tue & Tony er i deres egne bestræbelser på at få deres første tatovering.

Du kan hente den i iTunes. Du kan også finde den på Spotify. Eller lyt med på nedenstående link.